D. Kostka 30. (vl.)
M. Vintr 39. (p.)
M. Vintr 73. (p.)
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

16.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov si poradil hladce s Hulínem


Branky


30. D. Kostka (vl.) , 39. M. Vintr (p.) , 73. M. Vintr (p.)
15

Pro muže Spartaku začala jarní část sezóny na hřišti předního týmu Moravskoslezské ligy ve Vyškově. Na podzim nás tamní sestava v lize vyprovodila prohrou 3:7. Sychravé počasí přivítalo v pěkném areálu hrstku diváků, kteří z celkově nijak atraktivní fotbalové podívané asi příliš nadšeni nebyli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spartak začal nadějně a v 5. minutě 2x po sobě dobře zahrál rohový kop, při němž jen trocha chyběla k tomu, aby míč, který se snesl do pokutového území, skončil za brankovou čarou domácí brány. 

Nadějně vypadala i přízemní střela Koláčného v 28. minutě, ta však skončila jen těsně vedle brány domácího gólmana Šustra. 

V poli však optickou převahu měli domácí. Ráz utkání načala 30. minuta a standardní situace, při níž nešťastně hlavou srazil míč do vlastní brány David Kostka. 1:0 

Domácí následně v 33. minutě zahrávali rohový kop, po němž musel zasahovat brankář Spartaku Jelínek proti střele Jeřábka. 

Na další branku diváci nečekali dlouho – v 38. minutě spadl v pokutovém území domácí Klesa a rozhodčí Vostrejž nelenil ukázat na značku pokutového kopu. Ten proměnil Marek Vintr a Spartak prohrával už 2:0.

Se závěrem půle přišly další zajímavé momenty. Nejprve ve 43. minutě se protáhl po straně Sečkář, aby namířil nad branku. Naopak Spartak v 44. minutě měl výhodu přímého kopu – z něj David Kostka pěkně trefil míč k tyči. Odtud jej však vyškrábl tradičně z hlediska reflexivních zákroků výborný Martin Šustr a míč vytlačil mimo branku. 

Ve druhém poločase Spartak zahrozil výpadem v 56. minutě. Domácí v pokutovém území poslali k zemi Michala Šroma, zakončující Jiří Koláčný namířil z úhlu nad branku.

Domácí vážnější akci představili v 61. minutě, po sérii několika odražených míčů nakonec zakončil Sečkář, jehož střelu vyrazil brankář Jelínek. 

Naopak Spartak po Koláčného standardce v 64. minutě zahrozil hlavičkou Martina Vyskočila, avšak pouze do boční sítě. 

Definitivní podobu výsledku pak dala 73. minuta a v ní odpískaná druhá penalta v zápase. Tu opět proměnil Marek Vintr a Vyškov šel do vedení 3:0.

O výsledku bylo rozhodnuto, další akce byly už v podání domácích – nejprve v 74. minutě zasahoval proti Klesově střele Jelínek. V 78. minutě znovu brankář Spartaku zasahoval proti střele Michala Klesy a v 90. minutě po rohu domácích zakončil Němeček, jehož střela se zastavila na dobře postavené obraně Spartaku na brankové čáře. 

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Dnes jsme po úvodu, kdy jsme si vytvořili dvě nebo tři šance a hráli jsme aktivně, mysleli, že by ten výsledek mohl dopadnout lépe. Bohužel z prvního nákopu do naší šestnáctky, kde nebyl ani žádný útočící hráč, si dáme vlastní branku. Deset minut na to vyrobíme další chybu, je z toho pokutový kop. Mužstvo šlo pak herně dolů. Je to škoda, už minulý zápas s Líšní jsme měli několik stoprocentních šancí, a když je neproměníme, mužstva nás za to trestají. Vyškov poté za stavu 2:0 z dalšího pokutového kopu zvýšil. My jsme měli nějaké šance, domácí ale také a podržel nás brankář Jelínek. Jsme bez bodu, je to škoda. Asi na nás leží ta tíha potřeby získat bod, ti hráči místo toho, aby hráli aktivně, se schovají . To musíme v hlavách změnit, protože jinak bychom tu záchranu nezvládli.



Sestavy


MFK Vyškov
M. Šustr [-] - M. Sečkář [-] (83. M. Zbořil [-] ) , F. Malár [-] , F. Djaleu [-] , M. Hirsch [-] - L. Lahodný [-] , T. Langer [-] , D. Němeček [-] , M. Jeřábek [-] - M. Klesa [-] (86. J. George [-] ) , M. Vintr [-] (76. M. Matocha [-] )

SK Spartak Hulín
P. Jelínek [-] - M. Tureček [-] (46. M. Vyskočil [-] ) , J. Koláčný [-] (73. V. Rožek [-] ) , E. Sedláček [-] , J. Oulehla [-] , V. Ondřejka [-] (84. M. Minář [-] ) , M. Šrom [-] , F. Smrčka [-] , J. Zlámal [-] , D. Kostka [-] , T. Pospíšil [-]

ŽK: 21. M. Vintr , 64. L. Lahodný - 80. M. Vyskočil .
Počet diváků: 234. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - LÍKAŘ Petr, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

První kolo po pauze se těžko tipuje, ale myslím si, že Vyškov, pokud bude proměňovat šance, vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2018 13:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 11. 2018 12:56
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 09:52

Tip: výhra domácích