4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

16.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín vyhrál i díky skvělému úvodu


Branky


15

Vysokým rozdílem porazil domácí Hlučín svého soupeře z Valašského Meziříčí. Zápas skončil 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po dlouhé zimní pauze ukázali, že mají hlad po fotbale a po gólech. Branku vstřelili hodně rychle. Hned po čtyřech minutách vedli 1:0. Po dlouhém autovém vhazování z levé strany si míč pokryl Dominik Kraut a pravačkou z voleje poslal svoji střelu na zadní tyč a hostující brankář neměl žádnou šanci. A hned o dvě minuty později už to bylo o dvě branky. V té době přišel centr ze středu hřiště, jeden z útočících hráčů míč sklepl hlavičkou k Martinovi Foltýnovi, který se štěstím míč procedil za brankáře Michuta. Poté střelci na delší dobu utichli. Ještě než došlo na změnu stran však jedna branka padla. Bylo to tři minuty před koncem prvního poločasu. Po centru z pravé strany dokázala hostující obrana odrazit míč, proti kterému následně chybně vyběhl brankář Valašského Meziříčí a Dominik Kraut ukázal instinkt střelce a Michuta s přehledem z jedné přelobovat a dal svůj druhý gól v zápase. Hlučín tak šel do šaten s klidným náskokem 3:0.

Po změně stran vyběhli hráči obou týmů na hřiště a pokračovali v zajetých kolejích tohoto zápasu. Více ze hry měl domácí Hlučín, který z toho vytěžil ještě jednu branku. V 63. minutě poslal jeden z domácích hráčů krásný nadýchaný oblouček z pravé strany na hranici vápna, kde byl Martin Foltýn a ten nádherně akrobaticky z voleje napálil míč za bezmocného Michuta. Stejně jako Kraut to byl i pro Foltýna druhý gól v zápase. Do konce utkání se již nic důležitého nestalo a Hlučín tak zvítězil nad posledním týmem tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy z Valašského Meziříčí vysoko 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Alois Skácel - trenér Hlučína: Důležité bylo, že jsme dobře vstoupili do utkání, i když jsme potom trošku vypadli ze hry. Přesto jsme byli lepší a soupeře jsme téměř do ničeho nepustili a splnili jsme povinnost vítězstvím.




Sestavy


FC Hlučín
J. Kodeš [-] - J. Mac [-] - M. Foltyn [-] , J. Málek [-] - J. Opatřil [-] (69. R. Dostál [-] ) , V. Heinik [-] , D. Kraut [-] (69. K. Jančík [-] ) , J. Kodeš [-] , P. Žižka [-] , T. Dostál [-] (69. O. Pyclík [-] ) , R. Štefek [-]

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - J. Kocián [-] , T. Dekleva [-] , Š. Vrána [-] , M. Kundrát [-] (71. F. Palo [-] ) , A. Fojtík [-] (68. M. Gajdoš [-] ) , P. Furmánek [-] (86. R. Fröhlich [-] ) , M. Šichor [-] , A. Michálek [-] , V. Žilinský [-] , O. Bartozel [-]

ŽK: 65. T. Dekleva , 79. A. Michálek .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: Mrázek Petr - OGRODNÍK Vlastimil, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Hlučín má kvalitnější tým než hosté, což se potvrdilo na podzim. Domácí tedy vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2018 13:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 11. 2018 12:56
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích