0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

16.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Premiéra dopadla pro Dolní Benešov stejně jako generálka


Branky


15

Premiéra jarní části Moravskoslezské fotbalové ligy skončila stejně jako její generálka-porážkou! První jarní kolo nabídlo souboj dvou sousedů v tabulce. Hrálo se za mrazivého větru se kterým se těžko vypořádávali hráči obou mužstev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo svižně. Už ve 2. minutě pálil Kúdela z dobré pozice těsně vedle branky domácích. Ti odpověděli bleskovým útokem Haase, jeho prudký centr však Labuda mezi tyče nenapálil. V 11. minutě poslal Ťok do gólové šance Hruboše, ale ten cíl minul. V 17. minutě rozehrál Ťok skvěle přímý kop, Pavelka však měl špatně seřízenou střeleckou mušku. V 19. minutě prošel Strakoš obranou hostů, jeho centr trefil Býma z voleje, ale z brankové čáry srazil Jaroněk balón na rohový kop. Ve 23. minutě se stal hrdinou domácí gólman Chvěja, který po akci Ťoka vyrazil pumelici Hradila! O minutu později našel Býma nabíhajícího Labudu, kterému sebral balón z kopeček skvělým zákrokem brankář Dostál. Býma ještě naservíroval skvělou přihrávku do gólovky Labudovi, jeho opakovanou střelu však Dostál přilepil do svých rukavic! Ve 35. minutě měli hosté výhodu přímého kopu, Ťokova střela, se však mezi tyče nevešla.

Druhý poločas začal průnikem Strakoše mezi obránci hostů, Dostál se však jeho střelou nenechal překvapit. Strakoš byl u zrodu další parádní akce v 65. minutě, po jeho centru došlo ke vzdušnému souboji gólmana Dostála s Labudou, v brance hostů však neskončil balón, ale domácí kanonýr! Brankář hostů udržel čisté konto i v 69. minutě, Býma „nabil“ Gebauerovi, jeho střelu však Dostál vyrazil nad břevno. V 69. minutě skončil balón po nádherné hlavičce Býmy v brance hostů, o gólovou radost střelce však připravil praporek AR 1… Největší šanci na vedoucí gól měli domácí v 77. minutě hry. Karčmář poslal kolmici Labudovi, ten prodloužil balón na Býmu, jeho nádherná střela podél celé branky už překonaného Dostála však olízla jenom levou tyč! V 82. minutě reklamovali domácí ofsajdové postavení hostů, AR 2 však nechal akci pokračovat a ta skončila rohovým kopem. Ten rozehrál Mančík a Vrága tečovanou střelou poslal hosty do vedení – 0:1! Na zvrat tohoto nepříznivého stavu už domácí nenašli dost sil. Naopak, hosté mohli své vedení pojistit v 87. minutě, ale Chwaszsze vychytal skvěle Chvěja. Domácím tak jarní premiéra pořádně zhořkla.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Bezprostředně po zápase se mi mluví těžko. V náročných podmínkách to byl vyrovnaný souboj. My jsme gól dali jako první, ten bohužel neplatil, na druhé straně jsme gól dostali po rohovém kopu, který vlastně neměl vůbec být! Ale fotbal je už takový. Myslím si, že by dnešnímu utkání slušela dělba bodů, ale skutečnost je jiná.

ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Bylo patrné, že je začátek sezóny, ve hře jsme viděli řadu nepřesností a velkou překážkou byl i silný mrazivý vítr. Každé mužstvo mělo v jednom poločase jeho výhodu. My jsme měli více šancí už v 1. půli, domácí po přestávce. Nám se podařilo dát gól, a protože byl dnes jediný, tak se radujeme ze zisku všech bodů.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , M. Pecuch [-] (86. D. Skroch [-] ) , A. Karčmář [-] (87. O. Adamík [-] ) , J. Býma [-] (90. A. Baránek [-] ) , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Strakoš [-]

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Pavelka [-] , M. David [-] , M. Kúdela [-] , M. Vrága [-] - E. Hradil [-] (71. M. Blanař [-] ) , F. Hruboš [-] (80. R. David [-] ) , L. Jaroněk [-] (65. M. Mančík [-] ) , M. Malenovský [-] - Š. Chwaszcz [-] - T. Ťok [-]

ŽK: 53. O. Haas , 91. P. Rubý - 44. M. Kúdela .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Páral Roman - KNEISL Zdeněk, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím domácímu týmu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2018 13:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 11. 2018 12:56
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 09:52

Tip: výhra domácích