4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza si poradila s předposledním Pernarcem


Branky


10. J. Šmucler , 55. J. Schuster (vl.) , 68. K. Příhoda , 75. L. Pech - 52. F. Košan
0

Pernarec, který hraje o záchranu se pokoušel proti favoritovi z Horní Břízy uhrát alespoň bod. To se mu ale na hřišti domácích nepovedlo a prohrál 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Bříza na nic nečekala a od začátku zápasu si šla pro vítězství. Už v 10. minutě se prosadil domácí útočník Jakub Šmucler a Horní Bříza vedla 1:0. Po tomto gólu se hra zklidnila a týmy se vyhybaly zbytečným chybám. První poločas nám více událostí nenabídl a Horní Bříza držela hubený náskok 1:0.

 

 

Horní Bříza nebyla spokojená se svojí hrou a proto o poločase střídala. Již brzy v 50. minutě obdržel za faul žlutou kartu obránce domácích Lukáš Pöschl a zanedlouho poté v 52. minutě překvapivě Pernarec dovedl vyrovnat. Prosadil se hostující záložník František Košan. Z přímého kopu předvedl nádhernou střelu přes zeď, se kterou si domácí brankář Lukáš Šimandl nedovedl a ani nemohl poradit. Překvapivý vyrovnaný výsledek 1:1 nevydržel dlouho. V 55. minutě si nešťastně srazil míč do vlastní branky obránce hostů Jakub Šustr. Po střídání na obou stranách se v 68. minutě trefil domácí záložník Karel Příhoda a navyšoval vedení domácích na 3:1. V 75. minutě na 4:1 upravil útočník domácích Lukáš Pech. V 80. minutě ten samý hráč neuspěl jako exekutor pokutového kopu. Za stavu 4:1 se dohrál i zbytek utkání. Pernarec po svém nadstandatrním výkonu na body nedosáhl.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Václav Tůma: Hlavně ve druhém poločase jsme měli neskutečnou převahu. V první půli jsme měli vstřelit více branek. Měli jsme rozhodně 5 nebo 6 šancí, které si nemůžeme dovolit neproměňovat.

TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Do 55. minuty se hrál naprosto vyrovnaný zápas. Po dvou rychlých inkasovaných brankách jsme se už nedovedli zvednout.



Sestavy


SK Horní Bříza B
L. Šimandl [-] - R. Pöschl [-] , J. Rýdl [-] , V. Zavadil [-] - V. Němeček [-] , O. Hano [-] , K. Příhoda [-] , J. Juha [-] (62. M. Sudík [-] ) - J. Šmucler [-] , M. Obořil [-] (80. R. Novotný [-] ) , R. Končal [-] (46. L. Pech [-] )

TJ Sokol Pernarec
P. Motyka [-] - V. Troch [-] , M. Dvořák [-] , R. Pokorný [-] , J. Schuster [-] - M. Kopačka [-] , J. Strnad [-] , F. Košan [-] , J. Hrubý [-] - V. Roučka [-] (65. J. Hubač [-] ) , M. Pekar [-] (78. P. Uldrych [-] )

ŽK: 50. R. Pöschl .
Místo: Horní Bříza. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.