1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 15:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříč si dovedla poradit s předposledním Pernarcem


Branky


0

Kádr Dobříče trápí zraněné opory a na jejích výkonech to je znát. Do dnešního zápasu musel nastoupit i trenér, aby hosté měli 11 hráčů. Oproti tomu tým Pernarce se dnes sešel téměř v plné síle a schylovalo se k zajímavému zápasu. Pernarec měl příležitost uzmout nějaké body a pomoci si k záchraně. To se mu nakonec nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání se hrál vyrovnaný fotbal. Rozdíl pozic obou týmů v tabulce na hřišti nebyl patrný a dnešní partie byla otevřená pro obě strany. V 35. minutě otevřel skóre zápasu hostující útočník Štěpán Levora a stav se měnil na 0:1. Oba týmy měly své šance a ale proměnit je nedovedli. Více branek nám první poločas nenabídl a favorizovaná Dobříč byla ráda za hubené jednobrankové vedení.

 

 

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu. Obě strany pálily svě šance. Hráči Pernarce ale byli důraznější v osobních soubojích a hráli více do těla než hosté. Pernarci se dovedlo senzačně vyrovnat na 1:1. Dobříč byla velice zaskočená. Pernarec hrál vyrovnaný zápas a Dobříči hrozilo že nezíská ani bod. Proti tomu ale byl v 85. minutě hostující záložník Marek Slach a vrátil hosty do vedení 1:2. Na tuto branku už ale Pernarec nedovedl odpovědět a z tohoto utkání nezískal ani bod i přesto, že za jeho výkon si remízu zasloužil. Dobříč si odvezla domů tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dobříč
Václav Lomička: Domácí byli důraznější než my. Stále nás trápí zranění a Pernarec byl dnes velmi silný.



Sestavy



TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - F. Souček [-] , D. Cink [-] , V. Šimice [-] , J. Vokáč [-] - M. Šiška [-] , M. Slach [-] , M. Kondelík [-] , V. Zeman [-] - V. Svoboda [-] , Š. Levora [-]

Místo: Pernarec. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.