3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2019 17:30

26.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brodek pálil ve druhé půli


Branky


0

Report zaslal a na zápase fotil Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

V neobvyklý den a v ještě méně obvyklou hodinu, v pátek 14. června od 17.30 hodin, bylo na hřišti v Brodku u Prostějova odehráno poslední mistrovské utkání okresního přeboru mezi místní jedenáctkou a  Béčkem Určic. Jednalo se o přímý souboj o konečné deváté místo v tabulce. První poločas byl herně vyrovnaný, hned ve 2. minutě zahrozily Určice, když Halouzkova střela skončila na břevně domácí branky. Po čtvrthodině hry trefil břevno pro změnu domácí hráč Piňos. Chvíli na to po rohovém kopu se v ideální pozici trefil J. Matoušek pouze do náruče brankáře Vodáka. Ve 21. minutě si na kolmý centr naběhl Halouzka a rozvlnil síť za zády domácího gólmana. Určice vedly 1:0. V zápětí mohl Typner srovnat stav, ale nikým neobsazen zaváhal a nedostal se k zakončení.

Domácí otočili

 Hned po rozehrání druhé půle již Švarc vyrovnat dokázal. V dalším průběhu zápasu byli domácí častěji u míče. Béčko sice ještě několikrát pozlobilo domácí obranu, ale Kouřilova střela skončila mimo branku. Centr stejného hráče dokázal Žáček hlavou poslat pouze vysoko nad břevno a s Halouzkovou střelou si poradil gólman. V 77. minutě zaútočili domácí po pravém křídle a po centru do malého vápna se Typner trefil přesně k tyči. Domácí vedli 2:1. Od tohoto okamžiku tahali hosté za kratší konec. Těsně před koncem utkání založil Brodek obdobnou akci jako při vstřelení druhého gólu a po centru ke vzdálenější tyči dal Typner výsledku konečnou podobu - 3:1. Brodek díky výhře obsadil v tabulce 9. místo a naše mužstvo končí na 11. místě. 



Sestavy


Sokol Brodek u PV
P. Procházka [-] - P. Gamberský [-] (46. J. Harazin [-] ) , P. Soldán [-] , J. Matoušek [-] , P. Matoušek [-] - M. Valenta [-] (87. M. Smejkal [-] ) , L. Zatloukal [-] , P. Piňos [-] , D. Pávek [-] (74. M. Krejčí [-] ) - J. Typner [-] , J. Švarc [-] -

TJ Sokol Určice B
P. Vodák [-] - J. Hanzelka [-] , K. Plišťák [-] , M. Bureš [-] (46. K. Žáček [-] ) , J. Kouřil [-] (74. F. Pavlů [-] ) , J. Antoníček [-] (46. P. Čajan [-] ) , R. Berčák [-] , P. Halouzka [-] , P. Pospíšil [-] (46. T. Ježek [-] ) , J. Kadlec [-] , M. Hudský [-]

Počet diváků: 56. Rozhodčí: KRÁTKÝ Jaroslav - HORÁK Aleš, DUDA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.