2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

23.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Určici zvládla otočit duel s Horním Štěpánovem


Branky


44. P. Vodák , 76. P. Vodák - 20. L. Němec
0

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

V neděli 26. května  bylo na hřišti ve Výšovicích odehráno utkání 23. kola okresního přeboru mezi Béčkem Určic a mužstvem Horního Štěpánova. O co v utkání šlo? Štěpánov bojuje o zachování naděje na postup do vyšší soutěže a Určice potřebují bodovat, aby definitivně unikly z míst ohrožených sestupem. V prvním poločase byly lepším mužstvem hosté, kteří si vytvořili několik nadějných šancí, ale překonat gólmana Pokorného se jim podařilo pouze jednou a to navíc z pokutového kopu, který nařídil hlavní rozhodčí za faul Slezáka ve velkém vápně. Další příležitosti zůstaly nevyužity. Hodně se činil Abrahám, který nejprve neuspěl při souboji s brankářem v malém vápně a chvíli na to z 5 metrů napálil míč do tyče. A také Fojtův střelecký pokus zneškodnil perfektním zákrokem brankář Pokorný. Určice začaly hrozit až těsně před přestávkou. Ve 42. minutě si se střelou Vodáka ještě gólman hostí poradil. Chvíli na si však stejný hráč naběhl na centr z pravé strany do malého vápna a vyrovnal stav  na 1:1. 

Domácí v závěru rozhodli

Po změně stran měli míč na kopačkách pro změnu častěji hráč Určici. Nejprve zakončoval pěknou akci střelou nad branku Slezák. V 52. minutě zahrozili po trestném kopu hosté, ale míč skončil nad břevnem. Na druhé straně, po hodině hry, míč z kopačky Slezáka skončil také pouze nad branku. V 76. minutě po trestném kopu se k míči dostal Vodák a poslal svůj tým do vedení- 2:1. V závěru utkání si již béčko vedení uhlídalo a připsalo si na své konto důležité 3 body. Štěpánov ztrácí na první místo 5 bodů.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - J. Hanzelka [-] , K. Plišťák [-] , L. Zelina [-] , J. Kouřil [-] (89. F. Pavlů [-] ) , J. Antoníček [-] , R. Berčák [-] , P. Vodák [-] (77. P. Čajan [-] ) , V. Slezák [-] , J. Kadlec [-] , M. Hudský [-] (46. P. Pospíšil [-] )

Horní Štěpánov
V. Suchý [-] - L. Tyl [-] , L. Fojt [-] , L. Rychnovský [-] (53. J. Meluzín [-] ) , J. Havlíček [-] , L. Klimeš [-] , R. Bašný [-] , D. Abrahám [-] (86. M. Červinka [-] ) , L. Němec [-] , J. Fojt [-] , M. Sigl [-]

ŽK: 85. J. Havlíček , 90. L. Klimeš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ODEHNAL Zdeněk - KNOLL Luděk, STRACHOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.