2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany porazily oslabený Kamenný Újezd a na jaře poprvé zvítězily


Branky


0

Zraněními oslabený Kamenný Újezd se snažil vzdorovat mladšímu týmu v plné síle. Jejich snaha vyšla naprázdno a Nýřany doma zvítězily. V útoku se za Nýřany blýskl Aliyev Anar, který vstřelil obě branky svého mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýřany cítily možnost urvat si první jarní výhru a to byl jejich cíl od začátku zápasu. Jejich podstatně mladší tým měl mírně navrch a tlačil hosty. Domácí měli více ze hry a i přesto, že jim soupeř vzdoroval a chvílemi je nutil hrát svou hru, tak v 32. minutě domácí útočník Aliyev Anar otevřel skóre zápasu. Tomuto gólu předcházela chyba hostujícího obránce Miroslava Hejduka. Novopečený otec špatně zpracoval přihrávku a promáchl nohou naprázdno. Zranil se a musel jít střídat. Za stavu 1:0 se domácí zklidnili a jejich převaha se ještě zvětšila. Domácí měli v první půli několik dalších příležitostí vstřelit branku, ale to se jim v první půli již nepodařilo. Za stavu 1:0 se hráči rozešli do šaten. 

 

 

V druhé půli Nýřany stále měly navrch. Jejich mužstvo na tom bylo lépe s fyzickou kondicí a tvořilo si další příležitosti. V 56. minutě Aliyev Anar zvýšil na 2:0. Perfektně zpracoval přesnou přihrávku a výbornou střelou nedal gólmanovi šanci. Domácí během celého zápasu a zvlášť ve druhém poločase zahodili nespočet šancí, jako by si říkali o vyrovnání. Na to se ale unavení hosté nezmohli a zápas skončil 2:0. Výsledek odpovídající průběhu utkání,ve kterém hosté nebyli potupeni jen díky tomu, že domácí naplno nevyužívali své fyzické a technické převahy. Díky prohře Dobříče se Kamenný Újezd pro tentokrát nemusí bát o své páté místo, nicméně do konce ligy se ještě může leccos změnit. Naopak Nýřany vystřídaly Úlici na osmém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany B
Roma Stauber: Nehrál se fotbal valné úrovně. Moc jsme se soupeří přizpůsobovali. Na druhou stranu to je naše první jarní vítězství a to je velmi důležité.

TJ Baník Kamenný Újezd
Václav Síbal: Domácí si zasloužili vyhrát, protože měli mnoho šancí. Domácí mají mladý kádr a mají z čeho vybírat. My máme moc staré mužstvo a za staré hráče nám chybí náhrada. Miroslav Hejduk se od začátku zápasu necítil dobře a tak jsem ho nechal radši vystřídat, když se o to sám přihlásil.



Sestavy


TJ Nýřany B
T. Kouba [-] - J. Cink [-] (41. T. Michálek [-] ) , R. Šimek [-] (80. O. Stehlík [-] ) , P. Královec [-] , E. Říha [-] - J. Šindler [-] (81. M. Štěpánek [-] ) , J. Šindler [-] , L. Šlégl [-] , M. Kalibán [-] (62. R. Šteffel [-] ) - T. Svoboda [-] (62. M. Prach [-] ) , A. Aliyev [-]

TJ Baník Kamenný Újezd
M. Procházka [-] - M. Vozabule [-] , J. Hakel [-] , J. Hauer [-] , L. Schejbal [-] - V. Říha [-] , K. Čížek [-] , F. Krúpa [-] , M. Hajduk [-] (33. P. Krupica [-] ) - M. Kabát [-] , P. Štýs [-]

ŽK: 55. L. Šlégl .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.