0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

15.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Určic těsně prohrála


Branky


1

Brodek u Konice těsně vyhrál v Určicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

V sobotu 6. dubna od 15.30 hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přeboru mezi místní rezervou a mužstvem Brodku u Konice. V úvodu zápasu si ani jedno z mužstev nevypracovalo šanci, která by stála za zmínku. Což platilo až do 20. minuty, kdy určický Berčák přihrál do ideální pozice Plištákovi, ale ten vystřelil pouze do míst, kde se nacházel gólman Kováč. Chvíli na to zakončoval Berčák vysoko nad branku Brodku. Hosté za celý první poločas vystřelili mezi tři tyče domácí branky pouze jednou, bohužel byl z toho gól. V 36. minutě totiž kapitan hostujícího mužstva Blatner obstřelil tříčlenou zeď, střela směřovala do středu branky, do míst kde sice stál brankář, ale míč před brankovou čárou neudržel - 0:1. V samém závěru prvního poločasu ještě mohl ohrozit určickou branku P. Koudelka, ale obrana jeho střelu zblokovala na roh. A po rohovém kopu zakončoval Blatner hlavou nad břevno.

Hosté si vedení pohlídali

Po změně stran měli míč častěji na kopačkách domácí. Do solidních příležitostí se postupem času dostali 2x Nakládal, Rolný, Kadlec, Berčák, Pospíšil, ale obrana hostí dokázala udržet čisté konto až do konce utkání. I hosté dokázali několikrát nespěšně zahrozit, většinou z brejkových situací. V 87. minutě viděl hlavní rozhodčí faul brankáře Pokorného na pronikajícího útočníka Brodku P. Koudelku a odpískal pokutový kop. Ten však po konzultaci s kolegou na čáře odvolal a byl z toho pouze míč rozhodčího.   

 

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!  



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - J. Antoníček [-] - J. Hanzelka [-] (54. M. Mašek [-] ) , K. Plišťák [-] , J. Kouřil [-] (32. J. Rolný [-] ) , L. Nakládal [-] , R. Berčák [-] , J. Kadlec [-] , P. Čajan [-] (54. P. Pospíšil [-] ) , P. Mlčoch [-] , M. Hudský [-] (46. M. Grulich [-] )

Jiskra Brodek u Konice
J. Kováč [-] - R. Vičar [-] (56. V. Svoboda [-] ) , J. Koudelka [-] , P. Koudelka [-] , S. Sekanina [-] (56. D. Kolář [-] ) , H. Burget [-] , P. Hloušek [-] , M. Grepl [-] (90. P. Müller [-] ) , Z. Koudelka [-] , D. Možný [-] , J. Blatner [-]

ŽK: 85. R. Berčák - 20. S. Sekanina , 40. R. Vičar , 90. J. Koudelka .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: MILAR Jaroslav - DUDA Pavel, KLUSAL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů