2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašice dvěma góly ve druhé půli otočili zápas s Příveticemi.


Branky


0

Hosté ve Strašicích dlouho vedli, posledních patnáct minut druhé půle však domácí mužstvo začalo využívat své šance a získalo tak tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Strašic potřebovali v utkání bezpodmínečně zvítězit, aby vyvinuli tlak na vedoucí Dobřív, který by v případě prohry přenechal první místo právě Strašicím. Domácí mužstvo dle informací sice o postup nestálo, každopádně vítězství vyhrát svou soutěž si přeje každý tým. Přívětice přijeli do Strašic s tím, že už nemají co ztratit. Navíc ve velmi poslepované sestavě, kterou tvořilo několik borců narozených v roce 1999. Hostům už v podstatě o nic nešlo, klidný střed tabulky měli zajištěný, takže mohli hrát velmi uvolněně. Domácí byli od začátku zápasu lepším týmem a chtěli co nejdříve přidat branku, jejich neschopnost v zakončení však dlouho toto snažení zazdívala. Co se nepovedlo domácím, dokázali hosté, kteří potrestali chybu v domácí obraně - 1:0 a velmi studená sprcha pro Strašice. Autorem branky byl mladíček David Šilpoch, který se v zápase ještě několikrát ocitl tváří tvář brankáři. První poločas už další branku nepřinesl a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro hosty. Ve druhé domácí mužstvo nadále stupňovalo aktivitu a hosté hrozili jen z protiútoků. Patnáct minut před koncem našel Pigula přesnou přihrávkou mezi beky Šimona Huttra, který vyrovnal. Necelých deset minut před koncem si oba spoluhráči své pozice vyměnili. Roli nahrávače tentokráte obsadil Huttr, který z rohového kopu našel přesně Pigulu a ten se hlavou nemýlil! Domácí mužstvo tak zvítězilo 2:1 a v posledním zápase sezóny si připsalo tři body.



Ohlasy k zápasu



Sokol Přívětice
Jaromír Zavoral: Přijeli jsme s hodně mladým týmem, čekal jsem, že opět dostaneme nějakou dardu, ale kluci hráli hodně dobře. Možná za to částečně mohl fakt, že domácí tolik vyhrát nepotřebovali. Co vím, tak postoupit nechtějí. Dlouho jsme vedli 1:0 a měli jsme nějaké šance přidat i druhý gól, který kdyby přišel, tak myslím, že neprohrajeme. Kluci na konci zápasu byli však už hodně unavení, není se samozřejmě čemu divit. Domácí toho nakonec využili, každopádně z naší strany po dlouhé době dobrý výkon. Uvidíme co bude teď, máme několik hráčů na hostování, takže se musíme rozmyslet jakou soutěž přihlásíme v další sezóně.



Sestavy


TJ Spartak Strašice
P. Stenzel [-] - M. Laho [-] , M. Huttr [-] , P. Harčarik [-] , J. Vildmon [-] - Š. Huttr [-] , V. Šlapák [-] , L. Pigula [-] , R. Štych [-] - M. Pipich [-] , M. Šípek [-]

Sokol Přívětice
R. Ptáček [-] - P. Smetana [-] , M. Šístek [-] , T. Karfiol [-] , J. Kocman [-] - T. Judl [-] , L. Pešek [-] , M. Krč [-] , D. Krč [-] - M. Mareš [-] , D. Šilpoch [-]

Hráči zápasu: L. Pigula - D. Šilpoch .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.