1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškov zvítězil v Radnicích.


Branky


46. L. Paleček - 35. R. Tůma , 64. T. Hecl
0

V zápase, ve kterém už prakticky o nic nešlo zvítězilo mužstvo Těškova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radnice nehrají o postup, Těškov nemůže spadnout. Za hráče utkání, který si zároveň vyslouží nominaci do sestavy kola musíme označit hostujícího brankáře Miroslava Šobáně, který svými povedenými zákroky vynuloval střelce Radnic. Nestačil pouze na pokutový kop Lukáše Palečka. V utkání bylo lepší domácí mužstvo, které soupeře prakticky neustále dostávalo pod tlak. První branku zápasu však vstřelili hosté. Lukáš Fuchs zatáhl balón po lajně a poslal ho na Tůmu, který už neměl problém zakončit. Domácí však vyrovnali z již zmiňovaného pokutového kopu a snažili se přidat druhou branku, která by jim zaručila vítězství, proti byl však skvěle chytající Šobáň. Proti Radnicím stála i branková konstrukce, která Šobáňovi při jedné střele pomohla. To co nepovedlo domácímu týmu, dokázali hráči Těškove. Centrovaný balón našel Vilda, který vracel přetažený míč, ten se dostal až k Helclovi, který vstřelil vítěznou branku. Těškov si tak z Radnic odvezl všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Daniel Buchanec: Špatný, hráli jsme se soupeřem na půlku a dostali dva smolný góly po hrubkách. Trošku jsme měli i smůlu, šance jsme měli ale neproměnili.

FC Těškov
Luboš Hrabák: Nejslabší článek rozhodčí, odpískal proti nám penaltu a za stejný zákrok na druhé straně jí nepískl, naštěstí jsme vyhráli takže je to nakonec jedno.



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
P. Ježek [-] - V. Procházka [-] , P. Kabát [-] , D. Buchanec [-] , V. Čekan [-] - J. Jonák [-] , T. Richter [-] , L. Paleček [-] , F. Kokoška [-] - T. Buchanec [-] , J. Koželuh [-]

FC Těškov
M. Šobáň [-] - M. Dongres [-] , R. Tůma [-] , J. Pacák [-] , J. Stankev [-] (75. J. Zavřel [-] ) - M. Vild [-] , T. Hecl [-] , T. Černý [-] , D. Šeterle [-] - L. Fuchs [-] (65. P. Kratochvíl [-] ) , Š. Onufriy [-] (89. L. Hrabák [-] )

Hráči zápasu: P. Kabát - M. Šobáň .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.