2:1
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břasy si připsaly první jarní výhru.


Branky


0

Břasy v náročném zápasa dokázaly po velkém boji udolat Rakovou a bodově se tak na svého soupeře dotáhli. Obě mužstva mají momentálně 18 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Domácí mužstvo šlo brzy do vedení, Nový obral o míč protihráče, nacentroval do vápna kde našel Trinera jehož hlavička mířila jen do břevna, ale Liška už s dorážkou problém neměl - 1:0. Ve 20. minutě vedly Břasy už o dvě branky, Kučerův dlouhý nákop zachytil Triner a po zemi překonal gólmana. Hosté byly ovšem také nebezpeční a několikrát ohrozili domácí svatyni. Raková byla lepší na míči i důraznější v soubojích, což dělalo domácím problémy. Poločasové skóre 2:0 se jim však podařilo udržet.

II. poločas

Domácí chtěli ve druhém poločase rychle přidat pojišťující branku, to se jim však nepovedlo a Raková po čtvrthodině snížila na 2:1. Celkově se hrál důrazný fotbal, ale bez výrazných šancí. Deset minut před koncem mohl dát třetí branku domácích Med, ale ve vyložené šanci selhal. Domácí si však zápas pohlídali a dovedli ho do vítězného konce. Připsali si tak první tři body na jaře a bodově se dotáhli právě na svého soupeře.



Ohlasy k zápasu


SK Primalex Břasy
Lukač J. (Trenér): Prví půle dobrá, druhá doslova na h*vno.

TJ Sokol Raková B
Radek Nový: Hra nebyla ideální, soupeře jsme doslova udolali, ale na to se historie neptá, máme tři body a to je hlavní.



Sestavy


SK Primalex Břasy
Š. Žižka [-] - P. Souček [-] , J. Vlček [-] , M. Kučera [-] , S. Kalombo [-] - V. Kofroň [-] , M. Peroutka [-] , P. Kalaš [-] , R. Nový [-] - M. Triner [-] , M. Liška [-]


ŽK: 54. M. Zikmund .
Hráči zápasu: P. Kalaš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.