Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítěznou šňůru Cheznovic utnuli Strašice, hattickem se blýskl Šimon Huttr.


Branky


0

Jedna série dnes skončila v Cheznovicích, domácí FC po sedmi zápasech prohráli, nestačili na Strašice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězná šňúra FC96 dnešním dnem přesně dle očekávání skončila. Strašice vlétly do utkání doslova jako uragán a síť za golmanem Cheznovic se rozvlnila už ve 2.minutě. O chvilku později však po nádherné přihrávce od Vaníka vyrovnal Hlavička. Strašice ale pokračovaly v tlaku a ve 20.minutě svítilo na světelné tabuli skóre 1:3. Tento stav ještě nádhernou střelou ze třiceti metrů zkorigoval Sommer(2:3),ale to již bylo ze strany FC96 vše. Od této chvíle skórovali již jen hosté.(pol.2:5) V druhém poločase přidali hráči Spartaku již jen jeden zásah a pohodlně si pohlídali tři body. Navíc v 60.minutě byl za faul zezadu červenou kartou potrestán cheznovický T.Šťastný,takže domácí tým dohrával o deseti hráčích. V utkání se na domácí straně blýskl hattrickem teprve osmnáctiletý Šimon Huttr. Další branku Strašic přidal Loub, Šípek a Hrabal.

 

Autor textu k utkání: Radek Šťastný

Autor fotografie: Radek Šťastný, fccheznovice96.wz.cz



Ohlasy k zápasu


FC Cheznovice 96
Martin Sadílek: Spokojenost, zasloužená výhra.

TJ Spartak Strašice
Hlavička Karel: Domácí mužstvo mělo větší chuť a dařilo se jim zakončovat, 90% šancí skončilo gólem. Za stavu 2:1 jsme měli tři tutovky, které jsme neproměnili a pak se to zlomilo. To je prostě fotbal.



Sestavy


FC Cheznovice 96
R. Lang [-] - R. Šlechta [-] , M. Šťastný [-] , J. Mraček [-] , P. Mráček [-] - J. Dolanský [-] , R. Vaník [-] , M. Sommr [-] , R. Veselý [-] , J. Lang [-] - K. Hlavička [-]

TJ Spartak Strašice
P. Stenzel [-] - M. Hrabal [-] , M. Huttr [-] , P. Harčarik [-] , J. Loub [-] (45. Z. Rolinec [-] ) - Š. Huttr [-] , V. Šlapák [-] , M. Šípek [-] (45. L. Pigula [-] ) , R. Štych [-] (45. D. Císařovský [-] ) - M. Pipich [-] , J. Sommer [-]

ČK: 60. M. Šťastný .
Hráči zápasu: Š. Huttr .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.