Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holoubkov v nastavení zachránil bod, na penalty přesto prohrál.


Branky


0

Ještě minutu před koncem bylo mužstvo Cheznovic velmi blízko zisku tří bodů, domácí však dokázali vyrovnat, ale penaltový rozstřel lépe zvládli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Cheznovice zavítal na hřiště jednoho z favoritů přeboru a tak se bodový zisk rozhodně nečekal. Domácí byli sice lepším týmem,ale v koncovce se jim nedařilo.Poločas se tak odehrál bez branek 0:0.

Až v druhé půli se skóre měnilo. Nový střelec FC96 Pavel Mráček se dokázal prosadit a hosté šli do vedení.(0:1) Domácí se rozhodně nechtěli smířit s porážkou a soupeře doslova svírali před brankou. Navíc v 70.minutě byl za druhou žlutou kartu vyloučen cheznovický Vaník a tak nápor Huloubkova ještě narostl. Obrana FC96 odolávala až do nastavení. V 93.minutě domácí zahrávali rohový kop a bylo srovnáno. Po této brance rozhodčí utkání ukončil. Následovaly tak pokutové kopy. Cheznovice již podruhé v jarní části byly v této disciplíně úspěšnější. FC96 si tak z dnešního utkání odváží 2body. Příští zápas čeká hráče netradičně už ve středu. V dohrávce odloženého kola Cheznovice přivítají od 17.hod Primalex Břasy. 



Sestavy


TJ Holoubkov
O. Lukáš [-] - M. Auterský [-] , P. Procházka [-] , M. Rada [-] , M. Ineman [-] - T. Huml [-] , A. Dragoun [-] , F. Ineman [-] - T. Teplý [-] , D. Veselý [-] , T. Jankovský [-]

FC Cheznovice 96
J. Mraček [-] - M. Sommr [-] , M. Šťastný [-] , P. Mráček [-] , J. Frühauf [-] - J. Moulis [-] , R. Vaník [-] , J. Lang [-] - K. Hlavička [-]

ČK: 70. R. Vaník .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.