Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skomelno si připsalo první jarní vítězství.


Branky


0

Zbiroh přicestoval do Skomelna poměrně v poslepované sestavě, domácí borci toho dokázali dokonole využít a nadělili hostům "bůra".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

První poločas se nesl ve znamení velkého tlaku domácího Skomelna, který vyústil už v 10. minutě v první branku. Po samostatném úniku se mezi nohy hostujícího brankáře prosadil se štěstím Hašek. Domácí nadále pokračovali v tlaku, ale další branky nepřicházeli.  V cestě jim stál dobře chytající brankář Zbiroha. Hosté se oklepali na konci prvního poločasu, kdy se jim podařilo dostat domácí, částečně pod tlak, srovnání však nepřišlo a do kabin se tak šlo za mírného vedení Skomelna. 

II. poločas

V druhém poločase opět převzalo iniciativu domácí mužstvo a své šance začalo proměňovat, největší zásluhu na tom měl domácí záložník Novák, který vstřelil dvě branky. Po jedné brance přidali Tománek a Bělohlávek, obzvláště druhý jmenovaný se dokázal prosadit po rohovém kopu velmi pěknou hlavičkou, která zamířila přímo do šibenice. Na konci zápasu upřeli rozhodčí domácímu Skomelnu ještě jednu branku, po velmi pěkné akci bratří Hofmanů se prosadil starší Petr, branka však kvůli ofsajdu nebyla uznána a konečné skóre tak zůstalo 5:0 pro domácí Sokol.



Ohlasy k zápasu


Sokol Skomelno
Štrunc: Jsem nadšený, bylo to naše první vítězství na jaře, musím kluky za dnešní výkon pochválit.




Sestavy


Sokol Skomelno
J. Turek [-] - T. Silovský [-] , J. Štrunc [-] , V. Eichinger [-] , M. Rückauf [-] - L. Tománek [-] , V. Novák [-] , V. Hašek [-] , M. Bělohlávek [-] - F. Prachár [-] , T. Cink [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.