Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přívětice po pěti letech porazili Radnice.


Branky


0

Nepříliš pohledné utkání se odehrálo na hřišti v Přívěticích, domácím se podařilo po pěti letech porazit hostující Sokol Radnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím chyběl v tomto zápase klíčový hráč Martin Šístek, který hraje na pozici "playmakera". Jeho zlomený palec mu nedovolil zasáhnout do utkání. Jeho spoluhráči si však se soupeřem dokázali poradit. Po poločase vedli 1:0 zásluhou Karfiola, hosté však dokázali odpovědět dvěma zásahy Buchance. Za domácí se dvakrát dokázal Beneš, obzvláště jeho třetí branka byla velmi povedená, když dokázal využít chyby brankáře a nádherně ho z úhlu přeloboval. Domácí Přívětice si tak po výhře 3:2 připisují velmi důležité tři body do tabulky.



Sestavy


Sokol Přívětice
P. Spěváček [-] - J. Kocman [-] , J. Šístek [-] , P. Smetana [-] - D. Krč [-] , T. Karfiol [-] , T. Miloslav [-] , M. Krč [-] - L. Pešek [-] , R. Beneš [-]

TJ Sokol Radnice B
P. Ježek [-] - J. Kroc [-] , P. Kabát [-] , D. Buchanec [-] , J. Körner [-] - V. Čekan [-] , J. Jonák [-] , P. Jícha [-] , V. Kvasnička [-] - F. Kokoška [-] , T. Buchanec [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.