Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sekyra v závěru rozhodl o vítězství Dobřívu na hřišti Těškova.


Branky


0

Domácí FC Těškov zahrál velmi dobré utkání, všechny body však získalo mužstvo hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili lépe hosté, když ve 2. minutě po ruce domácího záložníka proměnil s přehledem penaltu Šťastný. Poté ovšem převzali iniciativu domácí a bylo nebezpečnější s výjimkami rušových protiútoků až do konce zápasu. Hráli dlouhé nakopávané balony na své důrazné vysoké hráče. Ve 30.minutě nastřelili tyč a měli ještě několik nebezpečných standartních situací. Nicméně do druhé půlky nastupoval Dobřív s jednogólovým vedením.

Ve druhé půlce se hrál tentýž fotbal, kde domácí byli aktivnější a jejich snahu korunoval v 68.minutě hlavičkující kapitán Tůma. Poté se zranil dobřívský brankář Paur a na jeho místo nastoupil jinak stoper Vild. Když už to vypadalo, že se budou kopat penalty, našel krásnou křižnou přihrávkou Drozda naběhnutého Sekyru, který v 90.minutě pečetil na 1:2. Domácí už si závěrečný tlak nevytvořili, a tak Dobřív utkání vyhrál a získal do tabulky velmi cenné tři body.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dobřív
Tomáš Koudelka: Byl to velice těžký zápas hraný na opravdu špatném trávníku. My jsme byli horším týmem, ale na konci jsme byli šťastnější. Pro nás to jsou důležité body, protože v Těškově se vyhrávat jen tak nebude.



Sestavy


FC Těškov
M. Šobáň [-] - M. Dongres [-] , J. Pacák [-] , T. Hecl [-] , J. Stankev [-] - T. Černý [-] , R. Tůma [-] , Š. Onufriy [-] , D. Šeterle [-] - J. Florián [-] , M. Vild [-]

TJ Sokol Dobřív
R. Paur [-] (70. V. Vild [-] ) - D. Hlaváček [-] , V. Planeta [-] , J. Lukačovič [-] , P. Voříšek [-] - T. Koudelka [-] , B. Mikulík [-] , J. Monhart [-] , T. Sekyra [-] - L. Šťastný [-] , Z. Drozda [-] (90. P. Ondřejíček [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.