1:2p.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břasy sahaly po výhře, bod navíc však berou Přívětice.


Branky


0

Velmi dobré utkání mohli diváci vidět v rámci 29. kola v Břasích. Domácí mužstvo sahalo po třech bodech, zápas však skončil po devadesáti minutách 1 : 1 a pokutové kopy zvládli lépe hráči Přívětic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před bohatou diváckou kulisou (100 diváků) se odehál atraktivní zapas. Hosté na domácí mužstvo vlítli a prvních patnáct minut byli domácí nuceni odolávat tlaku, obranu velmi dobře dirigoval stoper Kučera. Hra se postupně vyrovnala a oba týmy se dostávaly do zakončnení. Hra se přelévala ze strany na stranu a bylo se opravdu na co dívat. Po půlhodine šel do souboje s hostujícím útočníkem nešetrě domácí brankář Žižka a rozhodčí nařídil pokutový kop. Strážce domácí svatyně však nařízenou penaltu zlikvidoval a Nový zabránil následné dorážce. Po této situaci převzaly domácí Břasy otěže zápasu, gól však do poločasu nepadl. Domácí se na konci poločasu ještě dožadovali pokutového kopu na jejich straně, sudí Grimm byl však jiného názoru.

 

Do druhé půle vstoupili opět lépe hosté, ale většina akcí ztroskotala na výborně hrajícím Kučerovi. Na druhé straně měl dvě tutové šance Kofroň, ale bez úspěchu. Deset minut před koncem unikl hostující záložník a na zlatém podnosu připravil první branku zápasu pro Přívětice. Domácí se opět odvolávali na rozhodčího, podle jejich názoru padla branka z ofsajdu, někteří hráči byli jeho rozhodnutím velmi rozhořčeni a vypadalo to, že nedohrají v plném počtu. Proto raději trenér Lukač sáhl ke střídání. Pět minut před koncem měl na kopačce vyrovnání Šašek, bohužel pro domácí mužstvo ve vyložené šanci přestřelil vysoko branku soupeře. V poslední minutě však svou chybu napravil a poslal zápas do penaltového rozstřelu. 

 

V penaltovém rozstřelu bylo úspěšnější hostující mužstvo, které ovládlo penalty v poměru 4:3. Bod navíc tak putuje do Přívětic.



Ohlasy k zápasu


SK Primalex Břasy
Lukač J. (Trenér): Díky hráčům za předvedenou hru a bojovnost, bod jsme si z tohoto zápasu určitě zasloužili.




Sestavy


SK Primalex Břasy
Š. Žižka [-] - S. Kalombo [-] , J. Vlček [-] , M. Kučera [-] , M. Lukáč [-] - M. Šašek [-] , P. Kalaš [-] , R. Nový [-] , V. Kofroň [-] - J. Lukáč ml. [-] , M. Svoboda [-]


ŽK: 49. R. Nový .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.