2:1
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mráček svým pozdním gólem rozhodl o vítězství Cheznovic.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První jarní zápas na domácím hřišti nemohl začít pro domácí mužstvoo lépe. První tři minuty sice drželi balon na kopačkách hosté ,ale sotva ho získali domácí, tak skončil v síti. To se totiž utrhl jeden z nejlepších hráčů FC96 Vaník a prostřelil golmana Zbiroha.(1:0) Hosté byli i po obdržené brance lepší v kombinaci a permanentně zaměstnávali domácího golmana. Ujala se však jen jedna střela a tak končil poločas za nerozhodného stavu 1:1. Po změně stran pokračovala převaha hostí již jen cca. dvacet minut. Poté hosté fyzicky odpadli a domácí začali být aktivnější. Aktivita však ke vstřelení branky dlouho nevedla.Až pár minut před koncem dostal ideální přihrávku P.Mráček (viz foto) a rozhodl utkání(2:1). Příští týden má "A" tým FC96 volno. Rezerva Hrádku totiž z okresního přeboru odstoupila. Hosté ze Zbiroha přívítají na svém hřišti Holoubkov.



Sestavy


FC Cheznovice 96
J. Dřímal [-] - J. Fast [-] , J. Mraček [-] , M. Šťastný [-] , M. Sommr [-] - K. Hlavička [-] , J. Frühauf [-] , J. Lang [-] , R. Vaník [-] - J. Moulis [-] , P. Mráček [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.