4:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drozda se blýskl hattrickem! Dobřív - Raková "B" 4:1


Branky


0

Oba celky postrádaly několik důležitých hráčů, přesto se hrál dobrý fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobřív nastoupil k zápasu bez 6 lidí základní sestavy. Rakové zase hrál současně A tým. Karty byly ale dány jasně, Dobřív musel vyhrát, aby si udržel pozici na předních místech tabulky.

 

Prvních 15 minut bylo velice opatrných z domácí strany a Raková několikrát ohrozila domácí branku. Ve 25.minutě sehrál domácí Sokol akci na jeden dotek, kterou zakončil do prázdné branky Drozda. Za 5 minut byl v pokutovém území faulován autor úvodní branky a následnou penaltu proměnil Šťastný. Další gól vstřelil ve 35.minutě po závaru ve vápně opět Drozda a o 2 minuty později střelou na bližší tyč Drozda završil svůj čistý hattrick.

 

Do 2.poločasu nastoupil Kanta místo Koudelky, kterého čeká v neděli zápas A třídy. Po jednoznačném prvním poločase Dobřív zvolnil a žádný gól nepřidal, naopak první branku vsítil střelou zpoza vápna hostující kapitán Bůcha, který korigoval na konečných 4 : 1.  Domácí na konci zápasu kopali ještě jednu penaltu, kterou ovšem neproměnili. Zápas tedy skončil už zmiňovaných 4:1.

Mužem zápasu se bezpochyby stal domácí sniper Zbyňek Drozda, který měl prsty ve všech brankách svého týmu. Není tak překvapením, že bude jeden z největších favoritů na hráče kola! 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobřív
Tomáš Koudelka: Ač jsme byli značně oslabení, celkem v pohodě jsme si uhráli povinné 3 body. Herně to ve druhém poločase rozhodně nebylo ono, ale hlavní je výhra.




Sestavy


TJ Sokol Dobřív
R. Paur [-] - J. Monhart [-] , J. Krátký [-] , B. Mikulík [-] , V. Vild [-] - P. Tichý [-] , L. Šťastný [-] , T. Koudelka [-] , J. Vondrášek [-] - F. Koudelka [-] (46. L. Kanta [-] ) , Z. Drozda [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.