Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holoubkov nevyhrál podruhé v řadě, tentokrát podlehl Mirošovu 4 : 1.


0

Fotbalisté z Holoubkova nedokázali vyhrát ani v druhém utkání v řadě, po té co minulý víken podlehli po penaltách Cheznovicím, prohráli i dohrávku 16. kola, tentokrát 4:1 s Mirošovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Začátek prvního poločasu patřil domácímu týmu, hosté byli nuceni odvracet několik šancí. Holoubkov byl v této fázi zápasu lepší a nebezpečnější. Po dvaceti minutách se Mirošov dostal do hry a po perfektně zahrané standartní situaci se hlavou prosadil Lukáš Starinský, hosté se tak ujali vedení. Domácí po obdržené brance znervózněli. V druhé časti prvního poločasu domácí obrana několikrát lapila hostující útok do ofsajdové pasti a i přes sílící tlak ze strany Mirošova už diváci branku v první půli neviděli.

II. poločas

Hosté navázali na výkon z první půle a druhý poločas začali aktivněji. V průběhu zápasu se navíc dokázali vyvarovat chyb ze zápasu s Dobřívem. Postupem času se projevila jejich zkušenost a ze tří brejku dokázali vstřelit tři branky a utkání tak rozhodli. Stínem utkání byl však hrubý, i když nechtěný faul Jiřího Bezděka, za který byl vyloučen. Po tomto zákroku se zápas již jen dohrával ve značně nervózní atmosféře.



Ohlasy k zápasu



FC Mirošov
Bezděk Zdeněk: Vítězství je hráčům odměnou za velmi kvalitní výkon.



Sestavy



FC Mirošov
P. Skala [-] - J. Križánek [-] , M. Kubeš [-] , P. Bezděk [-] , J. Shorný [-] - P. Beránek [-] , J. Bezděk [-] , V. Šmatlák [-] , Z. Špetka [-] - J. Šimonovský [-] , L. Starinský [-]

ČK: J. Bezděk .
Hráči zápasu: M. Kubeš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.