5:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice ve druhém poločase rozebraly Bělotín


Branky


43. S. Hejduk , 57. S. Hejduk , 61. O. Halouzka , 67. F. Kotlán , 80. S. Hejduk (p.) - 20. D. Hýža
2

Určice po remízovém poločase zabraly a po pauze rozhodly čtyřmi brankami. Na zápase fotil Lubomír Kaprál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V sobotu 8. září bylo na hříšti v Určicích odehráno utkání 6. kola, 1.A třídy, skupiny B, olomouckého kraje, mezi místní jedenáctkou a mužstvem Sokola Bělotín. Hosté do Určic přijeli namlsaní po výhře z minulého kola nad Kojetínem v poměru 8:1. Vstoupili do utkání úspěšně a celý první poločas byli lepším mužstvem. Ve 20. minutě se po rohovém kopu nejlépe ve velkém vápně zorientoval Hyža a poslal svúj tým do vedení. Do dalších šancí bez gólového efektu se dostali Novosad a  2x Murín. Domácí hráči se do vážnějšího ohrožení soupeřovi branky dostali až ve 40. minutě, kdy Menšík po centru P. Haouzky mířil těsně vedle branky. Chvíli na to již Hejduk dokázal přihrávku P. Halouzky přetavit ve vyrovnávací branku.

Domácí ve druhé půli nadělovali

Po změně stran Určice hru vyrovnaly a v 57. minutě se dostaly do vedení. Po pravém křídle pronikl do velkého vápna Hejduk a jeho sražená střela pomalu ale jistě doskákala až do sítě. Chvíli na to po bratrské spolupráci přihrál P. Halouza dobře postavenému Ondrovi a  Určice vedly 3:1. Zaskočeným hostům se přestalo dařit zatím co domácí byly při chuti. V 67. minutě po centru Hejduka zvyšoval Katlán již na 4:1. A ani to nebylo v podání domácích všechno. V 79. minutě si naběhl za obranu O. Halouka a řítil se sám na gólmana Matůšů. Kličkou si jej obhodil a vzápětí byl sražen Pjatkanem. Hlavní rozhodčí faulujícího hráče vyloučil a odpískal pokutový kop. Jeho exekutorem byl Hejduk a s přehledem jej proměnil. Za rozhodnutého stavu a v deseti hráčich se již hosté do vážnějšího ohrožení domácí branky nedostali snad s vyjímkou střeli Janíčka, který z 5 metrů mířil těsně mimo a tak se hráči Určic mohli radovat z přesvědčivého vítězství. 



Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - K. Žáček [-] (46. F. Kotlán [-] ) , P. Zbožínek [-] (77. D. Sosík [-] ) , S. Hejduk [-] , P. Halouzka [-] , L. Zelina [-] , M. Šnajdr [-] , R. Paul [-] (46. M. Rotschedl [-] ) , O. Halouzka [-] , M. Mašek [-] , T. Menšík [-]

TJ Sokol Bělotín
J. Matůšů [-] - T. Kus [-] , A. Novosad [-] , A. Lošťák [-] (58. T. Janíček [-] ) , J. Březík [-] , D. Malaník [-] (55. M. Baran [-] ) , M. Lhotský [-] (86. L. Vrána [-] ) , O. Murin [-] , V. Bušina [-] , D. Hýža [-] , P. Pjatkan [-]

ŽK: 50. P. Zbožínek , 59. T. Menšík , 72. S. Hejduk - 73. A. Novosad , 80. J. Březík . ČK: 79. P. Pjatkan .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SPURNÝ Dominik - SEDLÁČEK Libor, MOTAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů