2:3
(1:0)
47. P. Vodák
64. P. Vodák (p.)
88. L. Zelina
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 14:30

12.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neskutečné drama v závěrečných minutách


Branky


6. M. Dostál , 80. T. Hradil - 47. P. Vodák , 64. P. Vodák (p.) , 88. L. Zelina
2

Po dohodě oddílů bylo utkání 12. kola okresního přeboru mezi béčkem Určic a Vrchoslavicemi odehráno 21. října od 14.30 hodin na hřišti v Určicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili úspěšněji hosté. Již v 6. minutě po chybné rozehrávce v obraně se k míči dostal Dostál a střelu z jeho kopačky zastavila až síť za zády gólmana Pokorného. V dalším průběhu hry nebylo poznat, že hraje druhé mužstvo tabulky s předposledním. V 17. minutě poslal Vodák centr do malého vápna, ale Kouřil míč nedokázal tečovat směrem na branku. Chvíli na to hostující brankář krotil skákající míč na brankové čáře.

 

Krásný fotbalový moment připravili domácí hráči na začátku druhého poločasu. Burešovu střelu vyběhnuvší gólman Jurčík vyrážel na hranici velkého vápna pouze před sebe, ale do branky se již rychle vrátit nedokázal. Toho využil Vodák a ukázkovým obloučkem srovnal stav utkání na 1:1. V 52. minutě mohlo být ještě veseleji. Míč sice skončil v brance, ale gól nebyl uznán pro postavení mimo hru.

 

Po hodině hry hosté faulovali ve velkém vápně a hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop. Jeho exekutorem byl Vodák a nedal Jurčíkovi v brance šanci. Závěr utkání se proměnil v drama, ze kterého mohlo vyjít vítězně jedno i druhé mužstvo. Štěstí se nakonec přiklonilo na stranu Béčka Určic. Ale po pořádku. V 80. minutě pronikl po levém křídle až k brankové čáře Coufalík, poslal centr do malého vápna a Hradil vyrovnal na 2:2.

 

V 85. minutě došlo v souboji o míč ve velkém vápně Určic k několika problematickým situacím a jednu z nich vyhodnotil rozhodčí jako faul a odpískal penáltu. V té chvíli by se v žilách domácích hráčů ani příznivců krve nedořezal. Míč si na značku pokutového kopu postavil Hradil, ale netrefil branku. Vše tak směřovalo k remíze. Tu v 88. minutě odmítl Zelina, který z několika metrů zamířil ke spojnici břevna a tyče  a rozhodl o tom, že všechny body zůstanou v Určicích.

 

autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Vrchoslavice 1946
M. Jurčík [-] - P. Kankovský [-] , R. Jurčík [-] , J. Trávníček [-] , M. Hradil [-] , T. Hradil [-] , T. Coufalík [-] , P. Horák [-] , M. Dostál [-] , V. Fialka [-] , A. Holub [-]

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - J. Antoníček [-] - J. Hanzelka [-] , L. Nakládal [-] , J. Kouřil [-] (67. P. Pospíšil [-] ) , V. Slezák [-] , P. Vodák [-] , L. Zelina [-] , J. Kadlec [-] , T. Ježek [-] (56. T. Kaprál [-] ) , M. Bureš [-] (85. R. Berčák [-] )

ŽK: M. Tomek - 26. M. Bureš , 75. V. Slezák , 89. J. Hanzelka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - HOLINKA Lukáš, PROTIVÁNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.