0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Klatovy | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na hřišti v Pocinovicích sahala Spůle po bodu, ale nevyšlo to


Branky


0

Borci z předposledního celku tabulky IV. třídy skupiny "A" klatovského okresu z TJ Spůle nastoupili v sobotu na svém "domácím" hřišti v Pocinovicích po bodu, ale nevyšlo jim to a nakonec s favorizovanými Křeniccemi uhráli alespoň velmi dobrý výsledek 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

TJ Spůle hraje fotbal především pro radost a domácí hřiště má celek startující ve IV. třídě klatovského okresu v Pocinovicích, které leží na Domažlicku. Doma skutečně bojovali, ale na bod nedosáhli.

O vítězství rozhodl Rejthar

O vítězství borců z hostujícího Sokola Křenice před třiceti diváky a za rozhodování rozhodčího Škody rozhodla jedna vynikající střela hostujícího Filipa Rejthara z 21. minuty. Díky ní hosté vyhráli jedinou brankou!

Bylo se na co koukat

Borci domácí TJ Spůle vedení jednapadesátiletým hrajícím kouček Karlem Lažánkem se hostů nezalekli a vytvořili si řadu šancí, stejně tak i hosté. Když však hosté vedoucí o jednu branku nedokázali využít žádnou brejkovou příležitost, skončil zápas vítězstvím hostů 1:0:



Ohlasy k zápasu


TJ Spůle
Karel Lažánek starší, hrající trenér TJ Spůle: "Hráli jsme dobře a pro radost. K úplné dokonalosti chyběl jen zisk alespoň jednoho bodu."

TJ Sokol Křenice
Filip Rejthar, autor vítězného gólu hostů: "Domácí hráli poměrně dobře. My hrajeme fotbal pro radost a z toho pěkného gólu, který rozhodl zápas jsem ji pochopitelně měl."



Sestavy


TJ Spůle
V. Kurc [-] - J. Polreich [-] , J. Lebeda [-] , P. Radovan [-] , P. Kieweg [-] - P. Formánek [-] , K. Lažánek [-] , L. Finta [-] - L. Štefan [-] , J. Zavřel [-] , J. Kieweg [-]

TJ Sokol Křenice
F. Jehlík [-] - J. Šobr [-] , M. Černý [-] , M. Paleček [-] , L. Řídký [-] - J. Míka [-] , V. Rejthar [-] , M. Frýba [-] , F. Rejthar [-] - P. Schwarz [-] , J. Šobr [-]

Místo: Pocinovice. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.