FOTO: Cembrit v posledním zápase podzimní části nedělil Broumům bůra


Branky


10

Zápas v jasné režii domácích skončil debaklem pro Broumy. Cembrit s přehledem zvládl důležitý boj o šest bodů a završil tak sérii čtyř výher po sobě. Broumy se představily jako bojovný tým, neskládající zbraně ani za nepříznivého stavu, ale fotbalové umění předvedli jen jedinci.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

M. Větrovec poslal Cembrit ve 4. minutě do vedení

Ve 4. min. rohový kop Nápravníka trefil Vydra do zad Davida, odražený míč dorazil do sítě Větrovec a stal se tak historicky prvním borcem, který na Závodí rozsvítil nově instalovaný ukazatel skóre světelné tabule - 1:0. V 6. min. využil Nápravník chyby hostující obrany, ale jeho střelu vyrazil brankář Kopic na roh. Ve 13. min. krátce po vystřídání zraněného Vydry poslal Špirit od postranní čáry přesný centr do vápna, na který vyskočil Helebrant a přesnou hlavičkou nedal hostujícímu brankáři sebemenší šanci – 2:0. Dvoubrankové vedené domácí trochu ukolébalo a přestal hrát svou hru. Iniciativu převzali hosté, ale jejich akce však většinou končili na hranici šestnáctky. Ve 41. min. Malý poslal přízemní centr do vápna, který Helebrant umístil přesně k tyči – 3:0. Teprve před odchodem do kabin se hosté dostali k vážnější akci, přetažený centr zblízka Šimurda hlavičkoval vedle domácí branky.

 

Domácí dokončili představení pěti góly

Ve druhém poločase Cembrit kontroloval hru a utkání se hrálo ve vlažnějším tempu. Střelbu několikrát obstaral Nápravník, ale gólové radosti chyběly centimetry. Tak se v 64. min. proměnil v nahrávače. Tři protihráče postavil do role kuželů a skvostně předložil Malému, který zvýšil na 4:0. V 73. min. krátce po vystřídání se uvedl brankář Grygar, když z 6m vyrazil tutovku Spousty a udržel čisté konto. V 89. min. jeho dlouhý výkop znamenal druhou asistenci, neboť Malý zpracoval pro D. Novotného, který z 8m podél brankáře uzavřel střelecký účet podzimu – 5:0. (report: Ondřej Uksa)

 



Sestavy


Cembrit Beroun
P. Červený [-] (72. J. Janeček [-] ) - L. Helebrant [-] , J. Malý [-] , T. Veselý [-] , L. David [-] (55. M. Novotný [-] ) , D. Novotný [-] , Z. Nápravník [-] , M. Vydra [-] (11. Z. Špirit [-] ) , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] , M. Větrovec [-]

TJ Broumy
J. Kopic [-] - M. Bureš [-] (46. M. Karásek [-] ) , J. Čermák [-] , M. Knoll [-] (46. M. Štochl [-] ) , L. Jirásek [-] , . Choc [-] , D. Spousta [-] , L. Šimáček [-] , R. Šimurda [-] , P. Malec [-] , U. Suček [-]

ŽK: 31. D. Novotný , 60. T. Veselý - 23. M. Knoll , 29. L. Šimáček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ŠPICL Jan - VLACHOPULOS Patrik, ZÁVORA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 11. 2018 16:49
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - Cembrit Beroun | Středočeský | Beroun
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:34

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Ivan Sýkora
Tip experta: výhra domácích

Zde doufám, že Cembrit potvrdí formu z posledních utkání a zvítězí.