2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dorostenec Matěj Herejt dvěma góly vystřelil Žebráku tři body


Branky


10

Cembrit se rychle dostal do vedení, poté to dlouho vypadalo na remízu, ale dvě minuty před koncem se trefil Matěj Herejt a zařídil domácím tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdeněk Nápravník poslal hosty do vedení už ve 4. minutě

Dlouho nevídaný duel brankářů v okresním přeboru, za domácí nastoupil Václav Dongres v 61 letech proti 56letému Pavlu Červenému v barvách Cembritu. Žebrák byl lepším týmem, přesto hosté si podle vývoje utkání zasloužili alespoň bod. Pochvala také míří do obou kotlů fanoušků na hlavní tribuně, kdy se v bouřlivé atmosféře kotle předháněly v povzbuzování.

Na první branku se nečekalo dlouho. Ve 4. min. hrubou chybou Müller namazal Nápravníkovi, který po krátkém sólu zakončil do protipohybu brankáře – 0:1. Hned v 7. min. musel pro svalové zranění odstoupit stoper Šťastný. Domácí poprvé zahrozili v 9. min., když si Vokáč vypracoval velkou šanci, ale brankář Červený skvěle zachránil. Žebrák udivoval rychlými akcemi, ale také zbrklostí. V 16. min. hosté mohli jít do dvoubrankového vedení. Po dalším zaváhání obrany se uvolnil Vydra. Zakončoval z hranice vápna do opuštěné branky, ale z brankové čáry vykopl míč ve skluzu Müller a zabránil tak jistému gólu. Ve 33. min. se opřel do míče z 20 m domácí Kuník, ale brankář Červený robinsonádou v pádu vyrazil na roh. Po následném rohu Herejt z 11 m naštěstí překopl branku.

Matěj Herejt otočil zápas

Po změně stran v 51. min. dostal dlouhý pas Lukeš, a i když to vypadalo, že byl v ofsajdové pozici mohl v akci pokračovat. Jeho přihrávka směřovala k Herejtovi, jenž zblízka protlačil míč do sítě a srovnal na 1:1. Tlak Žebráka sílil a velkou zásluhu na něm měl příchod Bartáka. Jeho šance opakovaně zlikvidoval výtečnými zákroky Červený. V 82. min. stály při Dongresovi všichni svatí, neboť Nápravník vypálil z 28 m, střela brankáři propadla mezi rukama, ale zastavilo ji břevno a míč dopadl před lajnu. Vzápětí mohl rozhodnout po faulu na unikajícího Novotného z přímého kopu z 18 m Nápravník, ale branku přestřelil. V 88. min. přišla pro hosty pohroma. Po přímém kopu z poloviny hřiště vznikl závar ve vápně a Herejt zařídil stav 2:1 pro domácí. Ještě v 91. min. při hře vabank postupoval Pergl ve velkém sólu z půlky na brankáře Červeného, který jeho nájezd zneškodnil.

 

Zdroj: Cembrit Beroun



Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
V. Dongres [-] - J. Novák [-] , D. Muller [-] (50. M. Barták [-] ) , I. Kučera [-] (59. O. Kuška [-] ) - T. Kuník [-] , A. Procházka [-] , D. Pergl [-] , A. Vokáč [-] - M. Herejt [-] , J. Lukeš [-] - L. Vojta [-]

Cembrit Beroun
P. Červený [-] - L. David [-] (82. J. Janeček [-] ) , D. Novotný [-] (90. J. Klier [-] ) , Z. Nápravník [-] , M. Vydra [-] , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] (7. L. Helebrant [-] ) , R. Beňo [-] , Z. Špirit [-] (46. M. Novotný [-] ) , J. Malý [-] , T. Veselý [-]

ŽK: 78. M. Herejt , 90. J. Lukeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - KNOTEK Václav, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Žebrák doma prohrál jen jednou, Cembrit jim však nedá nic zadarmo.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ FC Freyburg Trubín | Středočeský | Beroun

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích