Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2018 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kubalík zavelel k obratu


Branky


21

Tradičně slabší první poločas a Nučice ho prohrály 0:1. Ale krátce po přestávce začali dávat góly domácí a utkání otočili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moc šancí nebylo a hosté jednu zužitkovali

Duel o páté místo podzimní tabulky okresu se jako jediný odehrál v neděli odpoledne. Do Nučic zavítali borci Dobrého Pole. Začátek utkání byl z obou stran opatrnější, přesto si náznaky šancí dokázali hlavně domácí hráči vytvořit.   Jenže z branky se jako první radovali hosté. Po pěkné kombinaci ze středu hřiště dostal finální přihrávku od Královského Žirovnický, otočil se kolem Kočího a sám na Krutského přízemní střelou pod tělem gólmana otevřel skóre - 0:1.   Na dvoubrankový náskok mohl hlavičkou dávat Jícha, který zakončoval na zadní tyči centr ze standardní situace. Ale netrefil mezi tyče. I tak to hostům stačilo na poločasové vedení.    

Dobropolští odpadli a rezignovali

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí borci, kteří nechtěli utkání ztratit. Hráči Dobrého Pole se nachali zatlačit a bylo jen otázkou času, kdy přijdou branky. A prosadil se domácí kanonýr Filip Kubalík, který stál na správném místě, když se k němu odrazil míč po centru před bránu Neveselého. Metr prostoru mu stačil a bylo srovnáno -1:1

 

Další chyba hostů poslala Nučice do vedení. Jícha vhodil aut zpět gólmanovi, tomu míč na zmrzlém terénu odskočil a jeho odkop zachytil Novák. Ten zpětnou přihrávkou našel opět Filipa Kubalíka - 2:1.

 

Hosté odpadli fyzicky a umožnili tak domácím vstřelit ještě pojišťovací branku. Po sklepnutí míče na velké vápno střílel Marek Šulc šajtlí - 1:3.

 

Dobré Pole tak nedokázalo porazit žádný z první pětice týmů a po slibném začátku končí podzimní část na velice slušném šestém místě. Nučicím patří o jedno lepší místo, přezimují páté. Nučičtí dokázali vyhrát všech šest domácích zápasů s celkovým skóre 22:4, což dělá z nučického placu nedobytnou pevnost. K tomu ještě sedm bodů z venku a je z toho krásná pátá pozice.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Přestože jsme měli pár slibných šancí, tak jsme inkasovali jako první. Ve druhém poločase soupeř fyzicky odešel a my jsme jasně dominovali. Filipovi Kubalíkovi se podařilo dvěma zásahy zápas otočit a uklidňující branku přidal Marek Šulc. Mám velkou radost z toho, že náš tým je psychicky silný a dokáže otáčet zápasy. Letos se nám to povedlo již poněkolikáté.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: V prvním poločase jsme byli lepším týmem, bojovali jsme, chtěli jsme vyhrát. Poločasové vedení jsme ale ztratili, stejně tak jako celý zápas, díky individuálním chybám a odevzdaném výkonu ve druhém poločase. Jsem rád, že je již konec podzimu a doufám, že do jarní části sezony zapracujeme hlavně na svém přístupu.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] , J. Vedral [-] , D. Kočí [-] - P. Nevšímal [-] , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-] - J. Novák [-] , F. Kubalík [-] -

Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] , T. Jícha [-] - D. Špička [-] , F. Krejčí [-] , P. Královský [-] , A. Vosecký [-] - M. Potůček [-] , J. Žirovnický [-] -

ŽK: 40. D. Kočí , 54. J. Novák , 57. J. Jelínek , 66. F. Kubalík - 45. F. Krejčí , 52. P. Královský , 61. D. Špička . ČK: 83. P. Královský .
Hráči zápasu: F. Kubalík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VALA Luboš - HOUDEK Petr (N), ŠŤASTNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 06:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 07:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 20:54
Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Další zajímavé derby, ve kterém se bude rozhodovat, kdo přezimuje pátý a nebo i lépe podle vývoje dalších utkání

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 12:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 18:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 15:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 09:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 14:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 12:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 11:36
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 10:58
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 05:48

Tip: výhra domácích