Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divácky atraktivní přestřelka v derby


Branky


21

Zápas byl nahoru a dolů a diváky musel bavit. Každý chvilku tahal pilku, ale hosté po přestávce utkání otočili a z derby si vezou všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů v prvním poločase vyšperkovalo derby

Na derby do Žiželic dorazili hráči nedalekých Krakovan a dal se čekat pěkný zápas. „Na derbíčko se těšíme“, hlásil Jan Špinka a pokračoval: „V táboru domácích mám spoustu kamarádů, tak celý týden probíhaly hecovačky a sázky.“

 

Ale úvod hostům vůbec nevyšel. Probíhala teprve druhá minuta zápasu, když Aleš Schánel dává na 1:0. Ale hosté se brzy dočkali vyrovnání a i zvratu. Nejprve Martin Kutil po nahrávce za obranu vyrovnává na 1:1 a následně Aleš Dostál, jak přes kopírák otáčí skóre ve prospěch Krakovan - 1:2.

 

Hra se v tuto chvíli dařila více hostům a byli na koni. Po krásné kombinaci Chvojky, který vymotal několik hráčů soupeře, pak přesně našel Dostála, ale ten z malého čtverce trestuhodně přestřeluje. Jenže po ojedinělém vážném protiútoku domácích se odráží míč k Danielovi Mejvaldovi, který utěšenou střelou z první opět vyrovnává – 2:2.

 

A do kabin jdou zvesela domácí. Kubelkův nepříliš povedený centr propadne krakovanskou obranou až k Stanislavovi Rousovi, který míč uklízí do brány – 3:2.

 

 

 

Krakorky zápas otočily

Hosté chtěli evidentně bodovat, ale domácí s výhodou větru v zádech je v úvodu druhé půle nepouštějí příliš do hry. Až po hodině hry dostal krásnou průnikovou nahrávku Tomáš Sixta, vlétl mezi stopery jako uragán a nekompromisní bombou k tyči znovu srovnává stav – 3:3.

 

Domácí pak promarnili dvě slibné šance a tak poslední gólovou tečku udělali Krakovanští. Sixta šel do skluzu s domácím obráncem, míč se odráží k Alešovi Dostálovi a ten nádhernou ranou křižně přes celou bránu dává o tyč na 3:4.

 

Pět minut před koncem se zajiskřilo, když žiželický stoper důrazně atakoval Strejciuse a muselo se ošetřovat. V poslední minutě centrovaný míč vyboxuje Špinka a rozhodčí píská konec.

 

„Každý zápas darujeme na zlatém podnose soupeři dva tři góly jako teď a s tím nelze prostě vyhrávat“, reagoval na po prohraném zápase Lukáš Kubelka a doplnil: „Do jarní části budeme chtít vstoupit stejně jako do podzimní a brzy se dostat do klidných vod. Celkově jsem s podzimem zklamán, čekal jsem lepší hru, výsledky i víc bodů, takže máme určitě na čem pracovat přes zimu i na jaře.“

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Derby přineslo hodně soubojů a branek. Pěkné zákroky brankářů na obou stranách. Krakovany šly za vítězstvím více a zaslouženě si ho odvezly.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, brankář: I když teploty už se blíží k nule, svítilo příjemné podzimní sluníčko a v kombinaci s perfektně připraveným hřištěm to vypadalo na parádní zápas. Pro nás opět začátek, že než někomu stačil vychladnout grog, už jsme prohrávali 1:0. Pak jsme sice výsledek otočili na 1:2, ale v poločase už to bylo zase 3:2. Pro diváky asi podívaná, chudák náš trenér zestárnul o 10 let. Druhý poločas jsme to otočili a máme pro nás důležité tři body. Splnili jsme cíl, který nastavilo vedení, a ještě jsme vyhráli derby. Následně v naší hospůdce u Jirky, jsme to náležitě oslavili. Někteří se vrátili, až na snídaní. Teď si od fotbalu odpočineme a v roce 2019 zase na značkách.



Sestavy


SK Žiželice
M. Rokos [-] - M. Midloch ml. [-] , V. Konhefr [-] , M. Živný [-] , L. Kubelka [-] - D. Mejvald [-] , S. Rous [-] , O. Hůka [-] - J. Korčák [-] , O. Lekeš [-] , A. Schánel [-] (68. D. Chlupáč [-] ) -

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - P. Strejcius [-] (89. J. Robovský [-] ) , L. Neruda [-] , J. Malina [-] (90. J. Pospíšil [-] ) , A. Dostál [-] - S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] , T. Sixta [-] , L. Tlučhoř [-] , Z. Vodvářka [-] (1. D. Chvojka [-] ) - J. Gerhát [-]

ŽK: 60. L. Kubelka , 88. V. Konhefr - 32. L. Neruda , 41. J. Špinka , 85. A. Dostál , 90. T. Sixta .
Hráči zápasu: S. Rous - D. Chvojka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - DOSTÁL Petr (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 06:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 07:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 20:54
Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Derby může mít říz. Kdo se bude radovat je ve hvězdách a na hřišti.

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 12:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 18:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 15:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 09:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 14:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 12:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 11:36
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 10:58
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 05:48

Tip: výhra hostů