2:1p.
(1:1)
21. P. Topol
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz uhrála v Tuklatech bod


Branky


21

Druhou remízu mohou slavit Tuchorazští, ale tentokrát v penaltové loterii podlehli a vezou z Tuklat pouze bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra i výsledek

Utkání týmů ze dna tabulky poznamenaly neúčasti některých klíčových hráčů. „Chybí nám dva stěžejní obránci“, posteskl si hostující lodivod David Šimůnek a doplnil: „I tak jsme dokázali dát dohromady solidní sestavu." Ani domácí nebyli kompletní. „Schází nám zraněný Vyhnal a do útoku Vondráček“, vyjmenoval ztráty tuklatský Roman Nešpor.

 

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji, hosté spíše s vyčkávací taktikou a jistotou vzadu. Míč měli u kopaček častěji Tuklatští, ale hosté dokázali zlobit z protiútoků, protože hráči Čechie neměli potřebný klid a přesnost. Zhruba ve dvacáté minutě mohli jít hosté do vedení, když ve středu hřiště zachytil průnik domácích Bílek a okamžitě předal balón na tuchorazského nejlepšího střelce Topola, který centrovaným míčem z pravé strany našel ve vápně osamoceného Šafáře. Ten si neuvědomil, že má dostatek času a situaci řešil tzv. z první a bohužel minul.

 

V následné šanci se ale Tuchorazští již nemýlili. V obraně vybojoval balón Mučka, předal na Šafáře, ten posunul míč do strany na nabíhajícího Pavla Topola, který ránou pod klacek otevřel skóre na 0:1.

 

Hra se postupně přelévala z jedné strany na druhou a domácím se do konce půle podařilo vyrovnat. Po závaru na hraně pokutového území vybojovaný míč obrana Tuchoraze nešťastně poslala na kopačku domácích a po centru před bránu vyrovnal Jiří Halgaš – 1:1.

 

Bez Topola byli hosté poloviční

Ve druhém poločase měli více příležitostí rozhodnout zápas domácí borci. I proto, že v dresu hostí už nemohl nastoupit Topol, který si obnovil zranění. Čechie nastřelila dvakrát brankovou konstrukci, Jambora z malého čtverce vychytal opět výborný Hrdinka.

 

Hosté už měli méně příležitostí. Jednou je zastavil ofsajd a v brankové příležitosti se při zakončení zranil Novák a míč do branky nedostal. Nic nebylo platné větší držení míče a herní převaha domácích, protože další branku už diváci neviděli a rozhodnout musely pokutové kopy. 

Rozhodující kop hosté neproměnili

Ty lépe zvládli domácí fotbalisté. Hosté nejprve dvakrát neuspěli, ale Hrdinka je vrátil zpět do hry. Jenže rozhodující penaltu opět nedali a dva body připisují Tuklaty.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hráč: My jsme byli od začátku utkání více na míči, bohužel se nám ale nedařilo hrát trpělivě a zbytečně jsme se hnali za každou cenu dopředu. Neměli jsme klid na kopačkách, možná i jistotu zapříčiněnou právě špatnou tréninkovou docházkou v poslední době. Soupeř hrál jednoduchý fotbal,  většinou se dostal do šance z rychlých brejků, jeden takový útok Tuchoraz proměnila. Naštěstí se nám podařilo vcelku rychle vyrovnat. Soupeř nehrál úplně špatně, vypadá to, že se na nás sešel, hlavně dva hráči nám dělali problém, střední záložník Bílek a útočník Topol. Velmi dobře zachytal hostující brankář, který si připsal několik velmi dobrých zákroků. My se nyní musíme soustředit na změny, které by měly nastat v zimní přestávce. Rád bych Všem popřál hezkou zimu, klidné svátky a dostatek odpočinku před jarní fotbalovou částí.

FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Snažili se řídit heslem nedostaneš - neprohraješ. Což nám od začátku vycházelo a sem tam jsme se dostali do slibných brejkových situací. Ztráta Topola ve druhém poločase byla na naší hře velmi znát, soupeř nás přehrával, ale díky opět výborně chytajícímu Hrdinkovi a důsledné obraně soupeř již branku nevstřelil. Na závěr bych chtěl klukům poděkovat za uplynulý půl rok a to především za to, že jsme dokázali v této nelehké situaci držet při sobě a odehráli všechna utkání.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - J. Halgaš [-] , D. Jambor [-] , D. Procházka [-] , M. Kotala [-] , P. Jambor [-] , J. Vébr [-] , T. Regner [-] (76. K. Sládek [-] ) , L. Werbynský [-] , R. Nešpor [-] , D. Bazal [-] (59. D. Bílý [-] )

FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - J. Veselý [-] (68. M. Bláha [-] ) , J. Pokorný [-] , M. Vosecký [-] - V. Houžvička [-] - T. Novák [-] (84. D. Klouček [-] ) , J. Mučka [-] , P. Topol [-] (46. J. Moravec [-] ) , T. Bílek [-] , R. Nývlt [-] , P. Šafář [-]

ŽK: 49. D. Procházka , 65. T. Regner - 17. J. Mučka , 28. R. Nývlt , 35. M. Vosecký , 38. T. Novák .
Hráči zápasu: P. Topol , J. Hrdinka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LÖWE Vilém - PAZDERA Josef (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 06:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 07:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 20:54
Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Zůstane Tuchoraz úplně potopená a nebo se dočká první výhry? Čechie ale ty body chce taky...

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 12:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 18:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 15:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 09:38

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 14:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 12:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 11:36
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 10:58
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 05:48

Tip: výhra domácích