1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři Dvory prohrály jen první poločas


Branky


21

Tentokrát se Dvorákům nepodařilo rozhodnout utkání hned v úvodu a poločas prohráli. Prokázali ale, že umí zahrát i po přestávce a třemi góly zápas otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřábka první půli vyhrála

Jestřabí Lhota byla dalším a v této podzimní části už posledním soupeřem, který mohl lídra okresu potrápit. S lepším soupeřem roste výkon Jestřábky. Hosté ale nastoupili, jak jsou zvyklí a hned od počátku si vytvořili optickou převahu. Jenže obrana domácích je nepouštěla do žádných velkých příležitostí. "Stopeři nám hrají standardně výborně a obrana zatím pracuje bezchybně", liboval si o přestávce domácí trenér František Machurka.

 

Dvoráci mají vždy snahu zápas brzy rozhodnout, ale tentokrát se to nedařilo, přestože jejich tlak narůstal. Ale i domácí borci dokázali zahrozit. V solidní pozici byl Martínek, snažil se dostat míč na lépe postaveného Hrona, ale míč jim utekl. A o chvíli později vracel hlavičkou míč od brankové lajny Hron a Kubíček nedokázal u tyče míč propasírovat do sítě.

 

Ale i tak šli domácí do vedení. Pět minut před koncem se prokombinoval po levé straně Kubíček, před bránou přesně našel nabíhajícího Aleše Krupku, který neměl problém míč uklidit do odkryté části branky - 1:0. Dvory tak poprvé v letošní části soutěže prohrály první poločas.

 

Dvoráci dokázali prolomit lhoteckou obranu

Hned v úvodních minutách druhého poločasu měli domácí obrovskou příležitost k navýšení náskoku. Aktivní Kubíček se opět dokázal proplést za obranu hostů, nahrávka mířila na Martínka před bránu, ale jeho zakončení bylo nepřesné.

 

A po pěti minutách dokázali hosté srovnat krok. Střelu Miroslava Müllera, která nejspíš mířila do středu brány, srazil Hron přesně k tyči a Málek už reagovat nedokázal - 1:1. A po hodině hry šli Třídvorští do vedení. Fotbalovou parádu předvedl Lukáš Kmoch, který si přehodil obránce a z voleje střelou na zadní dává na 1:2.

 

I nadále byli hosté fotbalovější, domácí postupně pustili na plac všechny náhradníky. Domácí už další šance nevybojovali a Dvoráci v ávěru po samostatném průniku Lukáše Slezáka upravili na konečných 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Dvory jsou velice fotbalově na výši, těžko se jim odebírá míč. Sice možná jsou někdy pomalejší, ale technicky výborní. Byli jsme po většinu zápasu pod tlakem, ale aspoň trochu jsme je dokázali potrápit. V závěru nastoupili i všichni náhradníci, aby nezmrzli. Chodí poctivě, tak šli hrát. A teď si s touhle výbornou partou užijeme rozlučku.

TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně, v prvním poločase jsme byli jasně lepší na míči, ale gól se nám vstřelit nepodařilo. Naopak to byl soupeř, kdo šel před přestávkou do vedení. V kabině jsme si jasně řekli, že dnes neprohrajeme a ukážeme sílu mančaftu. Do druhé půlky jsme vstoupili ve stejném stylu jako první poločas jen s tím, že se nám podařilo vstřelit vyrovnání a i další dvě branky.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - A. Krupka [-] (71. V. Šindelář [-] ) , T. Kubíček [-] (84. I. Pavlov [-] ) , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , L. Týma [-] (84. A. Hojda [-] ) , M. Mikeš [-] (90. R. Bilik [-] ) , P. Kesner [-] , J. Hron [-] , M. Skalický [-] , T. Robovský [-] (87. J. Věříš [-] )

TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - P. Stempák [-] , L. Slezák [-] , L. Kmoch [-] , F. Suchánek [-] , D. Brunclík [-] (87. Z. Kukal [-] ) , V. Novák [-] , O. Novák [-] , M. Müller [-] , M. Linhart [-] (76. I. Pokorný [-] ) , J. Rak [-]

ŽK: 55. J. Rak .
Hráči zápasu: M. Mikeš , P. Kesner - D. Brunclík , L. Kmoch .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - MACHURKA František (N), LINHART Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 06:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 07:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 20:54
Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Tři Dvory jsou teoretickým favoritem, ale trenér Machurka dokáže vymyslet správnou taktiku. Podaří se mu to i tentokrát?

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 12:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 18:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 15:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 09:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 14:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 11:36
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 10:58
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 05:48

Tip: remíza