P. Topol 75.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice vezou z Tuchoraze těsnou výhru


Branky


21

Tuchoraz se herně zvedá, což tentokrát pocítili hráči Nučic. Ale zlepšené výkony stále ještě k bodům nevedou a hosté si odvážejí všechny tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze spousty šancí využil jedinou Kubalík

V sobotním podzimním odpoledni se na hřišti poslední Tuchoraze představil celek z horní poloviny tabulky, tým Nučic. Podle papírových předpokladů si měli hosté bez potíží odvézt všechny body. Tak se sice nakonec stalo, ale průběh zápasu byl napínavý až do konce. "Sice nám pár kluků chybí, ale zase dorazili jiní, takže konečně nastupujeme v docela solidní sestavě", prorokoval David Šimůnek a následující minuty mu daly za pravdu.

 

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal s několika šancemi na obou stranách. Za domácí se prezentoval hlavně Pavel Šafář několika povedenými střelami, i další borci se dostali do příležitostí, ale za záda Krutského se žádný míč dopravit nepodařilo. I Nučičtí měli gólové možnosti, ale povětšině ztroskotali na výborně chytajícím Hrdinkovi.

 

A tak jediná branka padla minutu před poločasovou pauzou. Po rohovém kopu Šulce se míč odrazil k Filipovi Kubalíkovi, který netradičně levačkou trefil z otočky přímo k pravé tyči - 0:1.

Na vyrovnání už nebyly síly a čas

"Vidíme šanci, je to jen o jeden gól. Porveme se o to", neslo se při nástupu do druhého poločasu z domácího tábora. Tuchoraz přidala na důrazu a snažila se dobýt Krutského bránu. Moc se jim to ale nedařilo a naopak po čtvrthodině hry inkasovali podruhé. Další rohový kop, tentokrát zahrávaný na přední tyč, do kterého se dokázal natlačit Jan Vedral a nohou usměrnil míč za záda bezmocného domácího gólmana - 0:2.

 

Ani druhá branka ale snahu domácích nezlomila a vyplatilo se. Patnáct minut před koncem dostal příliš prostoru na hranici šestnáctky Pavel Topol a přesnou střelou vymetl levý horní roh nučické brány - 1:2

 

Jenže jak se domácí tlačili za vyrovnáním, tak uvolňovali svůj prostor pro rychlé protiútoky Nučických. Jenže těm nebylo v zápase přáno trefit do sítě. Množství šancí skončilo mimo tyče nebo v rukách Hrdinky. A tak se až do konce museli hosté strachovat o výsledek a o tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Soupeř měl sice více gólových šancí, ale nedařilo se mu je proměňovat i díky vynikajícímu Kubovi Hrdinkovi. Jednobrankové manko jsme chtěli zvýšenou bojovností ve druhém poločase smazat, ale nedařilo se a naopak jsme inkasovali podruhé. Pavel Topol dokázal snížit, ale na víc jsme už neměli. Zápas jsme sice prohráli, ale líbilo se mi naše nasazení a bojovnost, kterou jsme v předešlých zápasech velmi postrádali.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: To, že nám chyběli čtyři hráči, nemůže být omluva za naší střeleckou nemohoucnost. Šance jsme si dokázali vypracovat, ale celý zápas jsme měli problém trefit se mezi tyče. To, co dokázali spálit naši útočníci, bylo do nebe volající. Naštěstí jsme ale dokázali těsnou výhru udržet a z Tuchoraze si odvezli všechny body.



Sestavy


FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - M. Vosecký [-] , J. Pokorný [-] , J. Moravec [-] , J. Veselý [-] - V. Houžvička [-] (71. M. Kubišta [-] ) - P. Topol [-] , B. Hanzl [-] (59. T. Novák [-] ) , P. Šafář [-] , R. Nývlt [-] , D. Šír [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Souček [-] , D. Kočí [-] (46. M. Jícha [-] ) , J. Vedral [-] , M. Šulc [-] - T. Vlasák [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] - F. Kubalík [-] , J. Novák [-] - P. Bradáč [-]

ŽK: 58. P. Šafář , 68. T. Novák , 84. P. Topol - 68. M. Jícha .
Hráči zápasu: J. Hrdinka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - ŠIMŮNEK David (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Jiří Žirovnický
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Snad jedině podcenění ze strany Nučic by mohlo dát Tuchorazi naději. Ale je pravda, že pokud budou domácí držet delší dobu nadějný výsledek, budou to mít hosté těžké.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů