Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bečváry získaly "povinné" tři body


Branky


21

Tuklatská Čechie měla možnost se v případě výhry na svého soupeře dotáhnout, naopak domácím velely okolnosti naplno bodovat, pokud nechtějí celou zimu patřit k přímo ohroženým sestupem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlný náskok pro domácí

"Do zápasu jsme nevstupovali v ideálním rozpoložení, v sestavě nám opět chyběli důležití hráči. Prvních pár minut jsme měli poměrně dobrých, ale poté jsme začali hrát nedůsledně, dělali jsme chyby a dostali domácí na koně", hodnotil po devadesáti minutách hostující Roman Nešpor a pokračoval: "Bohužel nepříliš dobré utkání odehráli naši stopeři, brankář Pazdera také neměl dobrý první poločas a tak domácí vyhráli první dějiství 3:0 a my jsme měli velmi těžkou situaci."

 

Ano, domácí hráči Bečvár svého soupeře přehrávali a po patnácti minutách šli do vedení gólem Mirka Černého - 1:0. O pět minut později se do míče opřel Petr Jahoda a bylo to 2:0. No a pět minut před koncem poločasu napsal poslední sloku Petr Kuba - 3:0.

Čestný úspěch zaznamenal Bazal

Úvodní minuty druhé půle byly volnější a pomalejší. Domácí se snažili držet míč, hosté naopak při každé možnosti podnikali protiútoky, které občas byly i nebezpečné. Kombinaci Pytlouna s Procházkou zastavil Slezák až faulem, ale trestňák napálil Pytloun málem až na zámek.

 

Pěkný průnik předvedl i Bazal, ale na jeho centr nikdo ze spoluhráčů nedostal. Domácí častokrát končili svoje akce chybami, ale pár ran se povedlo. Horáčkova střela šla těsně mimo, Jahodova rána zase trefila Pazderu v bráně hostů. 

 

Až přišly tutovky v podání bečvareckých hráčů. Nejprve pálil ostře opět Jahoda, jeho pumelici vyrazil Pazdera jen před sebe a dobíhající Čáslava se mohl ptát "kam to chceš". Bohužel ale o míč zakopl a vůbec nevystřelil. Před Pazderu se při jednom ze svých výletů dostal i Holub ale nedokázal přesně zakončit. A tak až druhý pokus Josefa Čáslavy byl úspěšný. Horaček jej vybídl k samostatnému úniku a tentokrát Pazderu přehodil - 4:0.

 

Na 5:0 brzy poté zvyšoval čerstvý hráč. Po autovém vhazování vyslal Kuba střílený centr do šestnáctky, kde se po několika tečích dostal až k právě vystřídajícímu Vojtovi Šmejkalovi a ten bez potíží zvyšuje - 5:0.

 

Zazlobili i hosté. Nejprve se probíjel Regner a z úhlu vystřelil, bohužel jen slabě. Potom Procházka hlavou vrátil zpět mezi stopery slabý odkop bečvarecké obrany, po běžeckém souboji Davida Bazala, Slezáka a gólmana Hroudy se míč odrazil právě ke střelci čestného úspěchu - 5:1.

 

Poslední řádek do zápisu přidal znovu Vojta Šmejkal. Centr před bránu so ke střele připravoval Čáslava, ale o míč přišel. Jenže hosté jej odvrátili pouze ke Šmejkalovi, který dal svůj druhý gól - 6:1. Mohl završit i hattrick, ale další střelu po závaru poslal těsně mimo Pazderovy tyče.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Domácí zápas jsme chtěli co nejdříve rozhodnout a nepřipustit žádné komplikace. Napadali jsme vysoko a snažili se co nejdříve odebírat soupeři míč a ohrozit branku. To se dařilo a zaslouženě jsme šli po čtvrthodině hry do vedení. Pokračovali jsme dál stejným způsobem a do poločasu jsme navýšili na 3:0 a zápas byl v podstatě rozhodnutý, soupeř neměl potřebnou kvalitu na to, aby stav dokázal zvrátit. Druhý poločas jsme vystřídali a hráči si ještě s chutí zastříleli. Střídající mladý V. Šmejkal se trefil hned 2x a byl blízko hattricku. Jedinou kaňkou je, že jsme nedokázali udržet nulu na našem kontě. Ale i tak si myslím že jsme zápas zvládli podle našich představ. Pravdou je, že nám soupeř hodně dovolil.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hráč: Domácí nepředvedli bůhví jaký výkon, ale na nás to momentálně stačí. Jsme pomalí v soubojích, fotbalově se nám nedaří vůbec a o nějaké kombinaci se bavit vůbec nemůžeme. Druhý poločas už se spíš dohrával, i když domácí vstřelili další tři branky, z naší strany to bylo přeci jenom o trošičku lepší. Po důrazné akci se prosadil Bazal, kdy vyloženě protlačil míč do branky. Nějaké další hodnocení je úplně zbytečné, opakoval bych se. My vyhlížíme konec podzimní části a zkusíme s tím něco udělat přes dlouhou zimní přestávku, ale osobně si myslím, že po takových výkonech si ani okresní přebor nezasloužíme. Budeme muset v jarní části hodně přidat, abychom si dokázali opak a nikde jinde než v poctivém trénování to začít nemůže. Nerozumím tomu, že tempu v zápasech spíš nestíhají mladší hráči a kluci jako Vébr, Kotala či Vondráček nemají problém naskočit i bez tréninku, aby pomohli týmu a my pak hoříme na dalších postech. Myslím, že by se mladší měli chytnout za nos a nehledat pořád chyby u druhých. V jejich letech jsem si nedovolil říct ani popel vůči starším, zkušenějším, bohužel doba je asi jiná a my si to budeme muset srovnat uvnitř kabiny. Poslední podzimní zápas chceme určitě vyhrát, ale rozhodně to nebude tak, že v případě výhry se vše špatné smaže... ba naopak!  Hlavně nás nečeká nic lehkého, když se podíváme v jakém stavu jsme.



Sestavy


SK Bečváry
J. Hrouda [-] - O. Holub [-] , M. Slezák [-] , J. Uher [-] , J. Kšírl [-] (64. M. Kšírl [-] ) , J. Čáslava [-] - M. Horáček [-] (73. O. Stoupa [-] ) , P. Kuba [-] , V. Kšírl [-] , P. Jahoda [-] (64. V. Šmejkal [-] ) - M. Černý [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - J. Vondráček [-] , M. Kotala [-] , M. Pytloun [-] , P. Jambor [-] , J. Vébr [-] , J. Vyhnal [-] (46. M. Procházka [-] ) , T. Regner [-] , L. Werbynský [-] , D. Bílý [-] , D. Bazal [-]

ŽK: 90. M. Slezák - 17. L. Werbynský , 82. M. Procházka , 86. D. Bílý .
Hráči zápasu: V. Šmejkal .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - KUBELKA Jaroslav (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jiří Žirovnický
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Pokud nechtějí Bečváry na jaře hrát vysloveně o záchranu, musí vyhrát. Ale Tuklaty ztrácí jen tři body a mohou je srovnat.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích