Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Jestřábky se nerodila lehce


Branky


21

Kvalitní hra Českého Brodu pořádně potrápila favorita zápasu, tým Jestřábky. Výsledek sice vypadá vcelku jasně, ale jak řekl kouč hostů - Jestřábka vyhrála se štěstím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první minutě šli hosté do vedení

Úvodní minuty nasvědčovaly tomu, že zápas bude snadnou kořistí hráčů z Jestřabí Lhoty. Hned v první minutě dokázal na třiceti metrech od brány vypíchnout českobrodským hráčům míč Tomáš Kubíček, postupoval s ním do pokutového území a vystřelil. V brance domácích stál tentokrát Miroslav Šmejkal mladší a dokázal míč vyrazit. Jenže Střelec se svým důrazem dokázal prosadit k dorážce, kterou už dostal až do sítě - 0:1.

 

Gól posadil hosty na koně, ale na další branku se čekalo půl hodiny. I proto, že po faulu Kubíčka měli domácí možnost zahrávat pokutový kop, ale Málek míč dokázal na cestě do sítě zastavit.

 

Ve třicáté minutě vyslal dobrou střelu Aleš Krupka, míč byl lehce tečován a skončil až za zády domácího brankáře - 0:2. Ale i přes dvoubrankové vedení dostávala hra Českého Brodu stále větší sílu. Jejich hra se neustále zlepšovala a ve výborném stylu chytající Málek měl stále co dělat.

Třetí gól krátce po pauze mohl rozhodnout

Když se krátce po poločasové přestávce trefil po samostatném úniku Ondřej Martínek a zvýšil na 0:3, mohlo být o utkání rozhodnuto. Ale byli to domácí, kdo hrál ve druhém poločase prim. Jestli první poločas byl herně vyrovnaný, tak ve druhém dějství měli více ze hry Českobrodští.

 

Domácí zatlačili Jestřábku k její bráně, ale paradoxně více gólových příležitostí se dostalo pro hosty. Brejky Martínka, Šindeláře brankou neskončily, gólu se nedočkal ani osamocený Mikeš. A tak domácí vykřesali brankou Jana Svobody dvacet minut před koncem naději na zvrat - 1:3.

 

Od této doby se hosté hodně bránili, příležitost domácích, kdy nedokázali ze dvou metrů trefit poskakující míč brankou neskončila. Další závary před Málkovou brankou nedokázali hosté dostat za brankovou čáru. 

 

Jestřábka se v posledním kole potká se Třemi Dvory, Český Brod pojede do Býchor.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Myslím, že jsme měli hodně štěstí. Troufnu si říct, že domácí byli lepší, ale nám hodně pomohl první rychlý gól. Měli jsme příležitosti dát i víc gólů, ale využili jsme pouze tři šance. Ještě že nás držel nad vodou Málek, soupeř byl opravdu kvalitní a hlavně ve druhém poločase nás mačkal jako citron. Těší mě ale, že se daří zapracovávat mladé hráče, kteří se stále zlepšují.



Sestavy


SK Český Brod C
M. Šmejkal [-] - P. Pazderec [-] , J. Moško [-] , M. Kozlíček [-] , M. Bázlík [-] , M. Kratochvíl [-] , T. Miňovský [-] , J. Černý [-] , J. Svoboda [-] , R. Margolius [-] , M. Šmejkal [-] (46. D. Rozumný [-] )

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - A. Krupka [-] (89. J. Věříš [-] ) , T. Kubíček [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , L. Týma [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , J. Hron [-] , M. Skalický [-] , A. Hojda [-] (60. V. Šindelář [-] )

ŽK: 61. J. Svoboda , 88. M. Kozlíček .
Hráči zápasu: T. Kubíček , M. Klička , L. Málek .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - KLIMENT Adam (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Jiří Žirovnický
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Jestřábka by měla utkání zvládnout, ale vzpomeňme na minulé kolo, kdy Tři Dvory zvítězily jen 2:4.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů