0:2
(0:2)
2. M. Snížek
11. L. Neruda (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřimští překvapili Krakorky


Branky


2. M. Snížek , 11. L. Neruda (vl.)
21

Téměř všichni hostům nedávali téměř žádné naděje, ale skvělá taktika a rychlé branky daly utkání úplně jiný ráz a Kouřim veze všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou do vedení už po dvou minutách

Z utkání uběhly pouhé dvě minuty, když za dlouhým nákopem sprintuje dvojice hráčů, Tlučhoř v souboji fauluje a z nařízeného trestného kopu se trefuje Martin Snížek přesně - 0:1

 

Domácí se snažili, ale Kouřimští dobře pokrývali rouzehrávku a náběhy hrotů. A přišel druhý šok pro Krakovanské. Rychlý protiútok, centr Snížka, který si nešťastně sráží do vlastní kasy Lukáš Neruda - 0:2.

 

Domácí borci by se rádi rozloučili s diváky výhrou a tak se snažili, co síly stačili. Ale hlavně co povoí soupeř. A Kouřimští toho tentokrát příliš nepovolili. Příležitost měl pouze Sixta, který hlavou zakončoval vysoko nad a Dostálův povedený trerstňák za zeď zase zmařil hostující Havránek.

 

Na třígólový rozdíl mohl zvýšit Ružinský. V poslední minutě první půle postupoval na Špinku sám, ale v zakončení zazmatkoval a trefil pouze gólmana a z dorážky už netrefuje ani bránu.

V závěru se červenalo

Hosté do druhého poločasu nastoupili zatažení s cílem odvézt si všechny body, což ale domácí nechtěli připustit. Krakovanští měli častěji míč na kopačách, ale gólové příležitosti až na jedinou nepřicházely. Za zmínku snad stojí akce, na jejímž konci stál Robovský, kterého ale opět vychytal Havránek.

 

Hosté se soustředili na jediné a to se jim dařilo. Obranu dobře posouvali a nedali útočníkům domácích prostor. Naopak mohli klidně svůj náskok navýšit. Ale Snížek nejprve přestřelil a ve druhé příležitosti ani pořádně netrefil balón.

 

A tak zajímavé okamžiky přišly až v závěru. Ale jen karetní. Nejprve druhou žlutou viděl Keltner za bránění při rozehrávce a pakoval se do kabin. O dvě minuty později zbytečně a vulgárně diskutoval s pomezním rozhodčím Procházka a musel také do sprch. Oslabení o dva hráče mohlo být zajímavé, ale do konce chybělo jen pár minut a navíc krakovanský Novotný hodně důrazným zákrokem posouzeným jako nedovolený rovnou za červenou kartu.

 

Vše tedy vyhráli hosté - 1:2 na červené karty, ale hlavně 0:2 na góly.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, gólman: Chtěli jsme se rozloučit vítězně s domácími fanoušky. Bohužel zůstalo jenom u přání. Kouřim nám ukázala, jak se má hrát venku. Ze zajištěné obrany podnikala nebezpečné výpady. My jsme se prakticky za celý zápas k ničemu nedostali.  Kouřim druhý poločas výborně posouvala a nikam nepospíchala. Hráči Kouřimi běhali a hráli důrazně. To nám dělalo problémy. Tenhle zápas při nás nestálo ani štěstí. První gól jsme dostali z přímáku v 2. minutě a pak jsme si dali vlastního. Teď se musíme připravit na derby v Žížalách a věřit, že to štěstí zase cestou na zápas potkáme. Rozhodčí zaslouží velkou pochvalu, celý zápas pískal opravdu výborně a držel nastavený metr.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hráč: Jsme hodně rádi, že jsme zápas zvládli, byť jsme dohrávali hodně vyčerpaní. Základem úspěchu pro nás byla defenzíva, musím pochválit celou obranou čtveřici, která hrála velmi dobře. Bez zbytečných chyb, pozorně a hlavně pustila za celý zápas domácí jen do dvou šancí.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - P. Strejcius [-] , L. Neruda [-] , J. Malina [-] (75. V. Novotný [-] ) , D. Chvojka [-] (46. L. Jelínek [-] ) , A. Dostál [-] - Z. Vodvářka [-] , L. Tlučhoř [-] , T. Sixta [-] , M. Kutil [-] - J. Robovský [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Navrátil [-] , T. Ružinský [-] (69. J. Hampl [-] ) , J. Holub [-] , J. Keltner [-] , R. Světnička [-] (88. M. Hovorka [-] ) , T. Novák [-] , O. Macháček [-] , M. Tománek [-] , D. Procházka [-] , M. Snížek [-] (90. J. Kočí [-] )

ŽK: 8. L. Neruda , 31. A. Dostál , 34. L. Jelínek - 14. J. Holub , 45. M. Tománek , 65. J. Keltner , 68. T. Ružinský , 80. M. Navrátil . ČK: 90. V. Novotný - 85. J. Keltner , 87. D. Procházka .
Hráči zápasu: M. Navrátil , M. Snížek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VOLENEC Tomáš - KUBIČEK Luboš (N), DUFEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jiří Žirovnický
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Kouřimští jsou letos špatní a v Krakovanech nebude snadné se chytit.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích