4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěší fotbal Bečvár byl proti Nučicím bez šance


Branky


23

Nepříliš krásy bylo k vidění v Nučicích, kde domácí hostili Bečváry. Hosté příliš kazili a nabídli domácím nespočet příležitostí, z nichž dokázali čtyři přetavit v branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na 2:0 do kabiny

V úvodu zápasu se hra přelévala ze strany na stranu, ale viditělně rychlejší a pohyblivější domácí byli značně nebezpečnější. Nučičtí se snažili využívat opět rychlá útočná tykadla, Bečvarečtí se snažili prokombinovat do šancí. Ale oběma týmům se dařilo s rozdílným výsledkem.

 

Domácím se nabídla první příležitost, když se Kubalík prosmýkl mezi stopery, ale jeho dělovka mířila do míst, kde stál bečvarecký gólman. Akce potom pokračovala, balón se dostal k Chromému, ale ten tak dlouho hledal výhodnou střeleckou pozici až mu míč skluzem vypíchl Holub.

 

Hosté zahrozili povedenou střelou Jahody, kterou Krutský neudržel, ale dobíhající Černý se k dorážce už nedostal. Bohužel pro hosty to byla jediná příležitost za celé utkání.

 

První branku viděli diváci po půlhodině hry. Horáček ve středovém kruhu fauloval, domácí rychle rozehráli na pravé křídlo na nabíhajícího Marka Šulce, který se nerozpakoval a křížnou střelou překvapil Stoupu - 1:0.

 

Hosté pokračovali v upracované a nepřesné hře. Svými chybami často vybízeli Nučické k ohrožení branky, ale druhý gól padl až těsně před přestávkou. Vanta fauloval pronikajícího Vlasáka u autové lajny. Šulc poslal krásný nevysoký centr, který proletěl až na zadní tyč k Janu Vedralovi - 2:0.

Trojčata opět spolu na hřišti

A hned v první minutě druhé půle nabídl Stoupa svojí nedisciplinovaností možnost domácím. Za komentáře výkonu rozhodčího byl zahráván nepřímý volný kop, který ale hostující gólman Šulcovi u tyče vyrazil a poradil si i s dorážkou.

 

Hosté si nedokázali poradit s koordinovanou obranou domácích a hrozba navýšení náskoku visela stále ve vzduchu. Došlo k tomu až v poslední desetiminutovce. Nejprve dorážel na zadní tyči centr Filip Kubalík. Stoupa si na míč sice sáhl, ale vrazil ho pouze za tyč - 3:0. Poslední slovo pak měl Matěj Chromý, který z hranice šestnáctky využil zpětnou přihrávku a bečvareckého brankáře propálil - 4:0.

 

Zajímavostí druhé půle tak je fakt, že se opět na hřišti potkala bečvarecká trojčata.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Přestože výsledek vypadá jednoznačně, tak výhra se nerodila úplně snadno. Důležité bylo, že dnes zahrála dobře záložní řada, která dokázala uběhat hostující hráče. Hráli jsme organizovaně vzadu a to byl klíč k úspěchu. Dokázali jsme vyhrát více soubojů a rozhodla také efektivita Marka Šulce, který zařídil obě první branky. Ve druhém poločase soupeř již neměl tolik sil a my jsme v závěru přidali ještě dvě branky.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Další zápas, který jsme vůbec nezvládli. Naše hra postrádá přesnost, pohyb i nápad, herně se trápíme a už vyhlížíme konec podzimní části sezóny. V Nučicích jsme si nevytvořili žádnou šanci, nebylo z čeho dát branku. Domácí hráli jednoduše a proměňovali šance. Musíme navázat na úspěšné období z před dvou let, kdy jsme soupeře přehrávali a dávali branky. A hlavně to se nám nyní vůbec nedaří. Podali jsme špatný výkon, Nučice zvítězily zaslouženě.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] (85. L. Kulhavý [-] ) , K. Hurtík [-] , J. Vedral [-] , D. Kočí [-] - P. Nevšímal [-] , J. Jelínek [-] (82. J. Souček [-] ) , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-] - J. Novák [-] (58. P. Zápotocký [-] ) , F. Kubalík [-] -

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Čáslava [-] , O. Holub [-] , J. Kšírl [-] - P. Jahoda [-] , V. Šmejkal [-] (71. M. Kšírl [-] ) , M. Horáček [-] , J. Dědek [-] , V. Kšírl [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-]

ŽK: 50. P. Nevšímal , 76. M. Šulc , 80. J. Vedral , 81. D. Kočí - 48. O. Stoupa , 77. M. Černý .
Hráči zápasu: M. Chromý , T. Vlasák , M. Šulc - V. Kšírl .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Suchý Aleš - KOČÍ Miroslav (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Konůpek
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Těžký mač pro Bečváry, protože Nučice doma často neprohrávají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 07:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 14:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 14:12

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:26
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 04:12

Tip: výhra domácích