0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim dál ztrácí, Žiželky vezou tři body


Branky


57. D. Mejvald , 79. S. Rous
23

Srdnatě a nadšeně bojující hosté si z Kouřimi vezou všechny body, když se brankově prosadili až ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Kubelka na postu stopera

Hosté museli řešit komplikace se sestavou. K zápasu přijeli pouze s jedenácti lidmi, na poslední chvíli přijel aspoň na lavičku gardista Midloch starší. Pracovní povinnosti nepustily do zápasu Hůlku, Živného, což bylo citelné oslabení. Dále pak z různých důvodů chyběla celá lavička, tak se po dvou zápasech ve středu zálohy musel posunout na stopera poprvé v životě Lukáš Kubelka: "A už jinde hrát nechci, s nulou vzadu to u nás tak často nebývá."

 

Diváky přivedla do varu hned první minuta, kdy postupně během jedné akce nastřelili tyč Korčák, po něm Mejvald a nakonec ještě Lekeš. Hosté byli od počátku zápasu aktivnější a ve druhé minutě se nejspíš dalal pískat penalta po zákroku na Rouse, ale píšťalka se neozvala.

 

Nulu na kontě drží Havránek výbornými zákroky proti střelám Kubelky z trestného kopu a Korčáka. Domácí jsou tradičně nebezpeční se standardek, ale míče po nich míří nad bránu, jakoby hráčům někdo branky snížil.

Po brejcích 0:2

První gól viděli diváci krátce po přestávce, ale Korčák byl při samostatném úniku v ofsajdu. Hosté důsledně brání a vyráží do rychlých protiútoků. Po jednom z nich Daniel Mejvald dokázal obhodit gólmana a přes skluzujícího obránce Kouřimských dostal míč se štěstím do sítě - 0:1.

 

Další brejk v pětašedesáté minutě, kdy hosté postupovali tři na jednoho obránce domácích, našel Korčák výborně Lekeše, který ale z metru přestřeluje prázdnou branku. Domácí se tlačí více do útoku, snaha o srovnání skóre je jednoznačná. Ale sérii rohových kopů Žiželičtí odvrací a trestňák Snížka zase vytáhl Rokos.

 

Druhou uklidňující branku dali hosté deset minut před koncem, kdy dokázali vyřešit situaci čtyři na dva a Stanislav Rous po kličce Havránkovi prostřelil i obránce na brankové čáře - 0:2.

 

V poslední pětiminutovce pálil z výhodné pozice na hranici vápna Snížek, ale míč letěl těsně mimo tyče. A protože nic nepřinesl ani závěrečný nápor domácích, odvážejí hosté všechny body.

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hráč: Další nepovedený zápas, hosté byli celý zápas důraznější a šli si pro body více než my. My jsme jim to bohužel dost usnadnili svými chybami v rozehrávce, oba góly padly po chybných odkopech obrany. Ale hosté měli kromě dvou vstřelených gólů ještě minimálně pět výborných příležitostí, my tak tři. Čekají nás poslední dva zápasy, každý bod by byl v naší situaci zlatý.

SK Žiželice
Lukáš Kubelka, hráč: Na soupeře jsme nalezli a od první minuty jsme byli lepší. Až na pár chvilek to vydrželo cely poločas. Druhý byl až na pár standardek domácích taky v naší režii. Standardky jsme výborně uskákali, i když jich bylo fakt spousta a byla to jediná hrozba domácích. Chci pochválit celý tým od obrany až po útok, za přístup k zápasu a předvedený výkon. Takhle hrát minulý týden, tak jsme nikdy s Tuklaty prohrát nemohli. Nejde mi do hlavy, proč to jeden týden jde a druhý ne. Snad už se tyto výkyvy nebudou opakovat a budou přibývat výkony jako byl ten dnešní.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - D. Čihák [-] (57. M. Varyš [-] ) , T. Ružinský [-] , J. Holub [-] , T. Svoboda [-] , R. Světnička [-] , T. Novák [-] , O. Macháček [-] , M. Tománek [-] , D. Procházka [-] , M. Snížek [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - O. Lekeš [-] , D. Mejvald [-] , L. Špaček [-] , A. Schánel [-] , J. Korčák [-] , S. Rous [-] , L. Kubelka [-] , D. Mical [-] , M. Midloch ml. [-] (83. M. Midloch st. [-] ) , V. Konhefr [-]

ŽK: 35. M. Tománek , 53. T. Ružinský , 74. M. Snížek - 2. S. Rous .
Hráči zápasu: L. Kubelka , M. Rokos .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Klíma Miroslav - DUFEK Tomáš (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Konůpek
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Žiželice tápou, Kouřim také, ale body potřebují oba. Kdo prolomí střeleckou smůlu?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 07:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 14:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:26
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:16

Tip: výhra domácích