1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplý vystřelil tři body pro Býchory


Branky


23

Jediná branka Josefa Teplého pár minut před koncem poločasu znamená, že Dobráč neuspěl ani v dalším souboji o špičku tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedině Teplý dokázal překonat výborného Neveselého

Tým Dobrého Pole figuruje od počátku soutěže na horních patrech tabulky. Ve srovnání s prvním a druhým týmem ale padl. Nyní Dobráč přijel ke konfrontaci na hřiště třetích Býchor. Ty sice měly volnější začátek soutěže, ale postupně se rozehrávají k velkým výkonům.

 

Od počátku zápasu měli domácí míč častěji na svých kopačkách a rodily se i šance. Prapor hostů však držel výborně chytající Miroslav Neveselý. Dokázal vyrazit ostrou střelu z hranice šestnáctky mířící k tyči. O pár minut později dokázal reflexivně vyrazit pokus Teplého z úrovně penalty, když se k němu míč dostal po chybném odhadu Fliegera. Teplý si míč zpracoval na prsa a z voleje pálil.

 

I další pokus po zpětné přihrávce zvládl hostující gólman vykopnout, ale proti další střele Josefa Teplého již kapituloval. Po kombinaci středových hráčů se před ním objevil sám a tentokrát proměnil - 1:0.

Hosté mohli v závěru poslat utkání minimálně do penalt

I druhý poločas vypadal téměř cešlý jako zápas Býchor proti Neveselému. Na břevno vytáhl střelu z velkého vápna, mimo tyče vytěsnil další jedovku z pětadvaceti metrů. Domácí mohli navýšit náskok při přečíslení tři na dva, ale tvrdou střelu z šestnácti metrů brankář Dobrého Pole opět stačil zlikvidovat.

 

Hráči hostujícího týmu za celý zápas domácího gólmana téměř neohrozili. Snažili se ubránit a podnikat protiútoky, které ale byly většinou zastaveny daleko před býchorskou bránou. Ale když se hosté trochu osmělili, tak mohli ze zápasu udělat ještě drama. V poslední desetiminutovce měli dvě šance na změnu stavu. Nejprve Krejčí aktivně napadal domácího brankáře, který míč nedobře odkopl pouze směrem k Žirovnickému, ale ten ve skluzu mířil nad břevno Heresovy brány.

 

A v samém závěru dostal krásnou průnikovou přihrávku Žirovnický, místo střely volil přihrávku na Jíchu, kterému ale ve skluzu chyběly centimetry a míč o kousek minul tyč domácí brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Po jednoduchém utkání v Tuchorazi nás čekal velmi těžký soupeř z Dobrého Pole. Na jaře jsme odehráli na dobropolskem hřišti dva odlišné poločasy, v prvním jsme dominovali a ve druhém naopak utkání ztratili. Navíc forma Dobrého Pole na podzim je velmi dobrá a nejednoho soupeře obrali o body. Zápas rozhodl jediný gól, kdy se trefil ve skvělé formě hrající Teplý. Potěšením pro nás je potvrzení venkovních bodů z Tuchorazi. Také udržené čisté konto těší brankáře Herese. V dalším kole zajíždíme do Velimi, kde nás opět čeká nelehký soupeř. Pokud budeme hrát svoji hru a vyvarujeme se zbytečných chyb, jsme schopni uhrát kvalitní výsledek.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Domácí byli v zápase lepším týmem, přehrávali nás jak kombinačně, tak fyzicky. Nás ale po celý zápas držel nad vodou výborně chytající Neveselý a tak byl náskok domácích pouze jednogólový. Ve druhém poločase jsme nechtěli dostat další gól a pokusit se o vyrovnání. K tomu jsme měli v závěru zápasu dvě slušné šance, které jsme bohužel neproměnili a tak body zůstaly v Býchorech a musím uznat, že oprávněně.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - J. Teplý [-] , P. Chlumský [-] , J. Vyhnánek [-] , A. Chvalovský [-] , M. Škopek [-] , Z. Jirkovský [-] , Š. Váňa [-] , A. Vyhnánek [-] (75. P. Pěkný [-] ) , P. Kedršt [-] , L. Lev [-] (85. K. Koubek [-] )

Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] , T. Jícha [-] - D. Špička [-] , F. Krejčí [-] , P. Královský [-] - M. Potůček [-] , J. Žirovnický [-] - L. Jelo [-] (80. O. Beránek [-] )

ŽK: 23. J. Flieger , 36. P. Královský , 60. T. Jícha .
Hráči zápasu: J. Teplý - M. Neveselý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - LANGRÁF Tomáš (N), ŠŤASTNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Konůpek
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Bitva o třetí místo. Dobráč neuspěl s prvním ani druhým týmem tabulky. Poradí si s třetím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 07:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 14:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 14:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:26
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 04:12

Tip: výhra domácích