Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakorky deklasovaly Čechii na jejím hřišti


Branky


82. D. Matthey - 15. T. Sixta (p.) , 40. S. Šindelář , 45. P. Strejcius , 55. T. Sixta , 69. J. Malina , 79. D. Bílý (vl.) , 83. L. Jelínek , 87. S. Šindelář
23

Jestliže chtěli domácí navázat na dva vítězné zápasy, tak jim to vůbec nevyšlo. Krakovanští šli už v prvním poločase do tříbrankového náskoku, který po poločasovém střídání domácích ve druhém dějství ještě bohatě navýšili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Sixta z penalty

Krakovany si do Tuklat jely pro tři body a to se jim na konci zápasu splnilo. "Večer je u nás lampionový průvod a chceme si ho užít i s oslavou zří bodů", předesílal Jan Špinka. Ale ačkoliv výsledek vypadá jednoznačně a hrozivě, utkání tak jednoznačné nebylo. Jenže do čeho Krakovanští v tomto zápase kopli, to skončilo v síti.

 

Úvodní minuty nabídly opatrnou oťukávanou a příliš šancí nebylo. Až po čtvrthodině hry předvedl krásnou individuální akci Malina, v šestnáctce byl zbytečně faulován a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Tomáš Sixta - 0:1.

 

Domácí hráči měli poté výhodu trestného kopu z dobré pozice, ale míč letěl až do polí. A tak další branky padaly v poslední pětiminutovce prvního dějství. Nejprve si Stanislav Šindelář dobře udělal prostor a hlavou nekompromisně zavěsil - 0:2. A v poslední minutě přišla paráda v podání Petra Strejciuse, který z dobrých dvaceti metrů vymetl pavouky v Pazderově bráně - 0:3.

Čtvrtý gól Čechii položil

Hráči domácí Čechie vlétli ve druhé půli na hřiště jako uragán, zatlačili soupeře a výsledkem byla jen nastřelená tyčka. A z protiútoku, kdy Strejcius vyslal pas za obranu, Tomáš Sixta předběhl domácího stopera a lobem překonal Pazderu - 0:4.

 

Tato branka zlomila odpor domácích a hosté mohli vcelku pohodlně navyšovat skóre. Branky se konečně dočkal Jan Malina, který špičkou nohy procedil míč pod domácím brankářem - 0:5. Na 0:6 dali sami hráči Tuklat, když centr Vodvářky si srazil do vlastní brány Daniel Bílý.

 

Pak se i Tuklatští dočkali čestného úspěchu, když centr ze strany usměrnil pod nohy Špinky Denis Matthey - 1:6. Poslední změny skóre ale patřily Krakovanským. Po pěti minutách pobytu na hřišti posunul míč zkušeně patou novopečený starosta Lukáš Jelínek k tyči - 1:7 a účet uzavřel Stanislav Šindelář opět hlavou - 1:8. Tento stoper mohl slavit dokonce hattrick, ale třetí gól mu nebyl uznán.

 

 



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hráč: První poločas z naší strany snesl ještě nějaké měřítko, i když jsme ho prohráli 3:0, tak jsme herně nebyli o moc horší jak soupeř. My jsme tak do druhého poločasu šli s tím, že chceme snížit a pokusit se Krakovany pozlobit. Aktivně jsme vstoupili, vytvořili jsme si tlak, šanci, která skončila na tyči a v podstatě vzápětí Krakovany utekly a z brejku dali na 4:0 a my jsme se se totálně rozložili a průšvih v podobě osmi inkasovaných branek byl na světě. Možná, kdybychom snížili na 1:3, utkání mohlo být zajímavější, ale bohužel… Nechci jmenovat, to bychom si měli vyřídit v kabině, ale u některých hráčů to byl hrozný výkon, nechuť popoběhnout, zahrát si fotbal, trošku zapojit hlavu, někteří zase nedosahují kvalit okresního přeboru a ve výsledku to dává postavení v tabulce, jaké to dává… Asi si nemá smysl nic nalhávat. Co mi vadí neskutečně, že nám na hřišti hraje 10 trenérů, na lavičce máme dalších 5, x jich pak „povzbuzuje“ z hlediště. Nechci nikomu říkat, jak se chovat, jak být soudný a že to je jenom fotbal, ale na hřišti s tím něco musíme udělat, protože ta nedisciplinovanost a skoro bych řekl drzost některých hráčů je zarážející. Upřímně mi nevadí tolik, že jsme dostali 8 gólů, ale vadí mi styl, jakým se prezentujeme, hrajeme a vystupujeme.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, brankář: Zápas nám vyšel na jedničku a všem příznivcům Krakovan se musel líbit. Tuklaty nehrály zas tak špatně, ale nám tam spadlo skoro vše. Hřiště bylo v perfektním stavu a je vidět, že závlaha je strašně znát. Po zápase sem si dal jedno pivečko s domácími a nálada v hospůdce byla pozitivní, i přes takto vysokou prohru. Hrajeme to pro radost a musí se to brát sportovně. Jednou se vyhraje jednom prohraje, jako v životě.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - L. Sitter [-] , D. Procházka [-] (46. T. Regner [-] ) , L. Werbynský [-] , J. Halgaš [-] (46. M. Pytloun [-] ) , R. Nešpor [-] (69. D. Matthey [-] ) , J. Vébr [-] , J. Vyhnal [-] (57. D. Bazal [-] ) , M. Kotala [-] (78. M. Procházka [-] ) , P. Jambor [-] , D. Bílý [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - D. Chvojka [-] (65. J. Robovský [-] ) , P. Strejcius [-] , L. Neruda [-] , J. Malina [-] - L. Tlučhoř [-] , J. Gerhát [-] , M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] , Z. Vodvářka [-] , T. Sixta [-] (78. L. Jelínek [-] ) -

ŽK: 4. D. Procházka , 10. R. Nešpor - 33. T. Sixta .
Hráči zápasu: S. Šindelář .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VLK Karel - PAZDERA Josef (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Jan Konůpek
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Tuklaty by jistě rády pokračovaly třetí výhrou, ale Krakovany budou složitější oříšek.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 07:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 14:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:26
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:16

Tip: výhra hostů