Neúprosnou bitvu rozhodl jediný gól


Branky


25

Pokud chtěli Velimští držet krok s Třemi Dvory, pak museli bodovat. Ale obrana Jestřábky pracuje perfektně a příliš gólů neinkasují. I proto byl rozhodující jediný gól, který vstřelil čtvrthodiny před koncem Martínek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborná defenzivní hra obou mužstev

Výmluvy sem nepatří, ale konstatuji fakta. Na začátku podzimu bylo v kádru béčka 18 hráčů. V sobotu jich 7 chybělo. Nejvíc pak dva, kteří patří mezi klíčové hráče. Byli na svatbě. I tak se trenér rozhodl nešáhnout do áčka. Šanci dostali náhradníci a dorostenec. Věděli jsme, že nás nečeká lehký zápas, ale body jsme chtěli.

 

Od začátku se hra pohybovala od šestnáctky k šestnáctce. Do pokutového území se hráči nemohli prosadit. Do 30.min. jsme viděli jen jednu šanci. Na pravé straně velimský obránce zbytečně ztratil míč, domácí hráč se objevil ve střelecké pozici, ale výborný velimský brankař Svoboda jeho šanci zneškodnil.

 

V poslední čtvrthodince se Velim prosadila do dvou nadějných šancí. Ve 32.min. prošel do pokutového území Jehlička, přehodil si obránce, ale trefil vybíhajícího brankáře jen do nohy. Ve 39.min., po kopu z rohu, byl už domácí brankař překonán, ale míč vykopl u tyče stojící domácí obránce. Ve 43.min. se dostal, po hezké kombinační akci, míč ke Slavíkovi, ale ten těsně přestřelil. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

 

 

 

Větší chuť a snaha přinesla tři body domácím

Po přestávce tempo polevilo a fotbal se stal nudným. Snad jen chyba mohla přinést gól. Domácím přišla naděje v 54.min., kdy domácí hráč naběhl do pokutového území hostí, píchnul si míč podle vybíhajícího brankaře, ale pro nás štěstí, že se míč dostal vedle tyče do zámezí.

 

Domácí se dočkali v 77.minutě. Do té doby velimští hráči všechny soupeřovy standardky s jistotou odvraceli. Domácí kopali roh a na malém vápně, úplně nekrytý, Ondřej Martínek hlavou snadno zaznamenal vítěznou branku - 1:0.

 

Velimští se snažili aspoň vyrovnat, ale nedařilo se. Škoda, ale bez gólu se vyhrát nedá. Proto vítězství patří zaslouženě domácím. 1:0 pro Jestřábku. Utkání řídil velmi dobře, zkušeně a nestranně, rozhodčí z Čáslavi pan Kučera Jaroslav.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Náš výkon byl mnohem lepší než v Dobrém Poli. V první půli jsme byli aktivnější a na šance to bylo 3:1. V druhém poločase nás ze začátku Velim trochu zatlačila, ale postupně jsme se z toho vymanili a hru vyrovnali. Po rohovém kopu se nám podařilo dát gól, když hlavičkoval jeden z menších hráčů, Martínek. Kluci hráli dobře a zasloužili jsme si body.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Další zbytečná porážka. Je rozdíl mezi hrou doma a venku. Ano. Při obou porážkách nám chyběli klíčoví hráči. Teď už jenom dva. Máme hodně mladých a ti neumějí vzít odpovědnost na sebe. Musí se to učit. Soupeř hrál jednoduchý vesnický fotbal a na nás to platí. Jak říkají fotbalisté do mikrofonu v televizi: „Musíme si sednout, rozebrat to a poučit se!“ Snad to najdete? Prohru zakopněte a příště vyhrajeme.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUČERA Jaroslav - MACHURKA František (N), ČERVENKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 11. 2018 23:36
Hodnocení zápasu
4. 11. 2018 20:46
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Jan Konůpek
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Jestřábka není v oslnivé formě, ale Velimáci je mohou vyprovokovat k velkému výkonu.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 07:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 14:12

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:26
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:13

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:17

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:16

Tip: výhra hostů