Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvory si body pohlídaly


Branky


24

Přestože výsledek vypadá trochu divoce, domácí si bez potíží pohlídali vítězství a hosté korigovali až v závěru. Třídvorští tak stále drží první pozici okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté to chtěli vzadu uzavřít

"Chceme nechat hrát domácí, jejich herní kvalita je někde jinde a kdybychom se snažili hrát fotbal a napadat, tak by nás asi rozebrali", věděli Kouřimští dobře: "Zhustíme prostor vzadu a budeme se snažit občas něco zachytit."   První šance zápasu byla z dílny hostů. Procházka pelášil sám na Černého, ale jako už spousta jiných i on si na něm vylámal zuby. Naopak první vážnější akce domácích končí úvodní brankou. Dlouhý míč do křídla, centr, na který si naběhnul David Brunclík a hlavou přesně zakončil - 1:0.   V dalších příležitostech střelci ztroskotali na brankářích. Šanci domácích vykopl Havránek nohou a Keltner před Černým bránu netrefil. V šestnácté minutě odpískal hlavní rozhodčí přísný trestný kop proti kouřimské bráně. Balón si postavil Miroslav Müller a trefil přesně šibenici - 2:0.   Další dvě branky padly v poslední čtvrthodině, po jedné na obou stranách. Na 2:1 snížil ze svého druhého samostatného nájezdu Daniel Procházka a o pár minut později upravil na poločasových 3:1 Lukáš Kmoch, který si pohrál s kouřimskou obranou a mazácky zakončil.    

Po hodině hry 6:1 a domácí polevili

Hned v prvních minutách druhé půle fauloval Svoboda ve velkém čtverci Slezáka a nařízenou penaltu proměnil při absenci tradičního střelce Suchánka, Lukáš Kalivoda - 4:1. Na další branky pak diváci čekali až do šedesáté minuty.   Aktivní Lukáš Kalivoda si z pozice stopera seběhnul za obranu a s přehledem zvyšuje na 5:1. S více odehranými minutami a s dostatečným náskokem ve skóre většinou aktivita Třídvorských  uvadat. Světnička ale samostatný průnik neproměnil a Novák po centru Snížka netrefil mezi tyče.    A tak po chybě hostujícího Svobody, který doslova namazal Ivanovi Pokornému, zvyšuje tento hráč obloučkem ala Poborský na 6:1. V poslední čtvrthodině se dalších dvou branek dočkali i hosté. Procházkovu střelu Černý jen vyrazil a Tomáš Ružinský míč hlavou poslal do sítě - 6:2. Na konečných 6:3 upravil pár minut před koncem Tomáš Novák, který se nejlépe zorientoval po rohovém kopu a uklidil odražený míč do brány.


Ohlasy k zápasu


TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Chtěli jsme odčinit porážku z minulého týdne a to se nám podařilo. Zápas jsme od začátku měli ve vlastní režii, kdy se trefili hlavou David Brunclík, následně z trestného kopu krásnou střelou z 25-ti metrů trefil Míra Müller a ve 38. minutě posadil ve velkém vápně na zadek obránce i výborně chytajícího Havránka Lukáš Kmoch. Druhý poločas opět začal pod naším taktem. Po náskoku jsme polevili a soupeř nás potrestal dvěma brankami… zápas hodnotím pozitivně a pro diváka atraktivní …

TJ Kouřim
Martin Snížek, hráč: Opticky to by zápas na jednu bránu, což jsme čekali a přizpůsobili jsme tomu taktiku. Nechali jsme hrát domácí, kteří v chůzi kombinovali a my jsme se snažili občas něco zachytit. To, že nás domácí přehrají na balónu, jsme věděli, ale to, že dáme tři góly, vytvoříme si dalších 5 opravdu vyložených šancí a dalších několik nadějných akcí zbytečně zazdíme, bylo vcelku příjemným překvapením. Myslím ale, že herní tempo domácích rozhodně nebylo nejvyšší.



Sestavy


TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - P. Stempák [-] , M. Linhart [-] (82. Z. Kukal [-] ) , V. Novák [-] , M. Müller [-] (46. I. Pokorný [-] ) , D. Brunclík [-] , O. Bašista [-] , L. Kmoch [-] (66. K. Kubera [-] ) , L. Kalivoda [-] , L. Slezák [-] , J. Rak [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Ružinský [-] , M. Hovorka [-] (57. J. Kočí [-] ) , J. Holub [-] , T. Svoboda [-] , R. Světnička [-] , T. Novák [-] , J. Keltner [-] (46. D. Čihák [-] ) , M. Tománek [-] , D. Procházka [-] , M. Snížek [-]

ŽK: 44. V. Novák .
Hráči zápasu: I. Pokorný .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VALA Luboš - LINHART Zdeněk (N), DUFEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 13:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 04:17

Tip: výhra domácích

Trápící se Kouřim bude pro domácí snadným soustem.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 21:59
Jirka Stoupa

Expert: Lukáš Kubelka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Dvory určitě nechtějí připustit komplikace v honu za první příčkou, ale Kouřimští udělají vše pro to, aby nějaký bodík získali.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 06:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 20:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 15:56
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 10:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 08:11
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 07:09
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 05:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 05:55

Tip: výhra domácích