Bečváry bez gólmana, Libodřice s čerstvým tatínkem


Branky


26

Bečváry musely před utkáním narychlo řešit post gólmana, naopak hosté chtěli utkání brzy rozhodnout a oslavit tak narození dcery Pavla Sovy. A pod těmito aspekty se zápas odvíjel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do branky se postavil trenér Kuba

Na hřiště Libodřické přivedl v roli kapitána čerstvý otec narozené dcery Pavel Sova: "Těšíme se, že to večer parádně oslavíme a tady to chceme podpořit třemi body."

 

Domácí měli před výkopem jiné starosti. "Stoupa měl nějaké potíže a nestíhá začátek", prozradil Josef Kuba a rezignovaně dodal: "Do brány se s tím jdu poprat já."

 

Už ve třetí minutě se mohl radovat znovunalezený střelec Libodřic Marek Hrstka, když do protipohybu brankářezužitkoval první příležitost - 0:1. Hosté byli v úvodu zápasu více na míči a přehrávali Bečvarecké. Ti ale postupně hru srovnali a začali se tlačit do útoku. Jenže Marek Hrstka utlumil jejich choutky. Dlouhý pas Baška dokázal neuvěřitelně "zalepit" a Kubu prostřelil podruhé - 0:2.

 

Domácí bojovali a dřeli, ale do šancí se bohužel nedostávali. Hra v těchto chvílích připomínala spíše boj než fotbal. A tak parádu pro všechny vystřihl Milan Pánek, který téměř z poloviny hřiště poslal odkop domácích z voleje přímo do brány - 0:3. Tleskal i rozhodčí...

Na zvrat to nebylo

"Bohužel bylo znát, že post brankáře je mi cizí a hráči mi svým výkonem také nepomohli", mohl o přestávce konstatovat Kuba a pokračoval: "Libodřice nakopávaly dlouhé míče a těžily z brejků. Na to jsme bohužel nedokázali správně zareagovat a do poločasu jsem prohrávali 0:3. Pravdou je, že kdyby stál v bráně brankář a ne já, asi by dva góly chytil. Ale my jsme branku soupeře vůbec neohrozili."

 

Do druhé půle se mezi tyče postavil už Stoupa, ale než se rozkoukal lovil ze sítě čtvrtý gól, jehož autorem byl podruhé Milan Pánek - 0:4. Ale zlepšená hra domácích byla evidnetní, jenže jen po vápno. Do gólové příležitosti se dostávali příliš kostrbatě a minimálně. Snížit na 1:4 se podařilo navrátilci do sestavy po vleklém zranění kolene Janu Dědkovi

 

Na 2:4 upravil konečný stav Miroslav Černý, ale na víc už domácí opravdu neměli, přestože druhý poločas byl od Libodřických špatný a spíše udržovací. Nejspíš už byli myšlenkami jinde...



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Hned před zápasem jsme museli řešit nepříjemnost, neměli jsme do prvního poločasu brankáře, tak jsem musel zaskočit do brány já. Do druhé půle už mě z brány vysvobodil Stoupa, i naše hra se začala zvedat, ale to už bylo pozdě. Za stavu 0:4 jsme měli převahu i šance, ale nakonec jsme jen výsledek korigovali na konečných 2:4. Zápas byl z mého pohledu zbytečně nervózní z obou stran, hodně se mluvilo, diskutovalo a málo hrálo. Náš výkon musím hodnotit jako hluboce podprůměrný

FK Libodřice
Pavel Škopek, hráč: Byl to jeden z našich nejhorších výkonů. Nechali jsme se soupeřem totálně strhnout. Bavili jsme s nimi, hádali, místo toho abychom se soustředili na fotbal. Nepomohl tomu ani terén, který byl hrozný. Ale na to se nemůžeme vymlouvat. Zápas bychom si měli v těchto situacích více pohlídat a nepouštět soupeře moc k míči. Na druhou stranu jsme dali 4 góly a vezeme tři body a to je podstatné. Každopádně se musíme ponaučit do dalších utkání.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘIVKA František - ŠMEJKAL Pavel (N), NĚMEC Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 10. 2018 07:57
Hodnocení zápasu
28. 10. 2018 10:42
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 13:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 04:17

Tip: výhra hostů

Libodřice se rozjíždí a s trochou štěstí mohou vydolovat všechny tři body.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 21:59
Jirka Stoupa

Expert: Lukáš Kubelka
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Bečváry mají do loňské resp. předloňské formy daleko a naopak Libodřice se rozstřílely včetně svého kanonýra Marka Hrstky. Pokud ale Bečváry nechtějí ztratit kontakt s horní polovinou tabulky, musí bodovat.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 06:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 20:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 15:56
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 10:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 08:11
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 07:09
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 05:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 05:55

Tip: výhra domácích