2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany stíhají první polovinu tabulky


Branky


24

Pokud chtěli domácí udržet kontakt s horní polovinou tabulky, tak jim to velelo vyhrát. Ale Nučice patří k těm lepším týmům. Po vyrovnaném duelu jsou spokojenější Krakovany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aleš Dostál jako za starých časů

Úvod z říše snů, tak by se mohl jmenovat titulek prvního poločasu. Už ve čtvrté minutě se na konci krásné akce podepsal pod gól trvrdou ranou pod klacek Aleš Dostál - 1:0. A domácí v aktivní hře pokračovali, byli v prvních dvaceti minutách lepším týmem. Dokázali se dostávat i do naděkjných situací, ale další branka se neurodila.

 

Nučičtí se postupně začali dostávat do hry, zlepšili střed hřiště a opticky se hra vyrovnala. Hosté měli výhodu několika rohových kopů, ale domácí tyto situace přestáli bez úhony. Do konce poločasu hosté Krakovanské přehrávali a ti už vyhlíželi konec poločasu.

 

Další branka ale nepadla a domácí jdou do kabin o jednu branku veselejší, ale do radosti má tento výkon daleko.

Ze závěrečného závaru se penalta nepískala

I v začátku druhého dějství byli hosté aktivnější a lepší. Odměnou jim bylo po deseti minutách vyrovnání. Domácí odvrátili rohový kop, Kubalík jej poslal zpět do šestnáctky a Dominik Kočí přesnou hlavičkou k tyči srovnal s domácími krok - 1:1.

 

Zrcadlový obraz prvního poločasu znamená, že naopak nyní domácí vyrovnávají postupně hru a začínají být na hřišti lepším týmem. A patnáct minut před koncem poločasu přišel trestný kop Chvojky zahraný na přední tyč. Ve zmatku, kdy obrana hostů míč nedokázala ukopnout do bezpečí, si balón vzal pod kontrolu Luděk Tlučhoř a neomylně ho práskl na bránu - 2:1.

 

Od této chvíle to byla hra nahoru - dolů. Hosté toužili po vyrovnání, ale šanci na rozhodnutí měli domácí. Novotný ale ve vyložené pozici na malém čtverci netrefil míč. V poslední minutě se snad všichni hostující hráči natlačili do šestnáctky před Špinku, po závaru pálí ostrými Kubalík, ale trefil jen domácího Gerháta. Do ruky. Složitá situace pro rozhodčího, ale neposoudil ji jako penaltovou.

 

"Musím se vrátit k okamžiku v 90. minutě, kdy hráči Nučic chtěli penaltu za ruku ve vápně", komentoval "spornou" situaci po utkání domácí gólman Jan Špinka a pokračoval: "Tohle je strašně sporné. Půlka lidí, řekne, že to byla ruka u těla, druhá že jasná pentle. Za mě bych toto pravidlo zjednodušil, že jakékoli hraní rukou ve vápně = penalta. V hokejbalu to takto funguje a nejsou s tím problémy."



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, gólman: Jsme rádi za tři body. Vítězství se ale nerodilo vůbec jednoduše. Nučice hrály organizovaně a do šancí nás moc nepouštěly. Teď jedeme k důležitému zápasu do Tuklat a musíme se na něj dobře připravit.

TJ Nučice
Milan Zápotocký, předseda oddílu: Zápas spíše remízový, ve kterém měli domácí více štěstí a urvali tři body. Opět jsme velmi brzy inkasovali, stejně jako v předchozích zápasech. Srovnat se povedlo D.Kočímu po centu Filipa Kubalíka v 56.min. Bohužel v 73.min Kulhavý nedokázal odkopnout balón do bezpečí po standardní situaci a Tlučhoř tuto chybu potrestal.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - A. Dostál [-] , P. Strejcius [-] (90. L. Jelínek [-] ) , D. Chvojka [-] (75. V. Novotný [-] ) , L. Neruda [-] - T. Sixta [-] (84. J. Robovský [-] ) , J. Gerhát [-] , M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] , Z. Vodvářka [-] , L. Tlučhoř [-] -

TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Jelínek [-] , D. Kočí [-] , M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] - P. Nevšímal [-] , M. Chromý [-] , L. Kulhavý [-] , T. Vlasák [-] (46. F. Kubalík [-] ) - J. Novák [-] - J. Souček [-] (46. P. Zápotocký [-] )

ŽK: 90. V. Novotný - 13. T. Vlasák , 37. D. Kočí , 58. P. Nevšímal .
Hráči zápasu: A. Dostál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEMUS Daniel - KUBIČEK Luboš (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 13:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 04:17

Tip: výhra domácích

Krakovany doma body nerozdavají a opět to potvrdí.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 21:59
Jirka Stoupa

Expert: Lukáš Kubelka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Loni nadělily Krakorky doma soupeři šest fíků a z Nučic si odvezly dva body. Letos jsou zatím Nučice v tabulce lépe postavené. Dokáží toho využít?

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 06:49

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 20:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 15:56
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 10:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 08:11
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 07:09
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 05:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 05:55

Tip: výhra domácích