Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice vydřely body proti oslabenému soupeři


Branky


24

Poločas remízový, ale s vyloučením hostujícího Bubeníka. Po tomto oslabení odolávali hosté až do pětasedmdesáté minuty, kdy jejich odpor zlomil tečovanou střelou Šulc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bubeník oslabil v závěru svůj tým

Od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Romana Piknera se střídaly akce na jedné i druhé straně. Fotbal byl ale trošku kostrbatý, stejně vyschlý a tvrdý povrch hřiště. Po pár minutách se ale domácí hráči, kteří byli přece jen o málo nebezpečnější, dokázali prosadit. Centrovaný míč proletěl celým malým pokutovým územím až si ho na zadní tyči našel Tomáš Vlasák a do odkryté části brány poprvé skóroval - 1:0.

 

Další možnost měl Kubalík, který se pokoušel o fotbalovou parádu z voleje napálit centr z hloubi pole, ale netrefil ideálně a míč letěl mimo Rokosovy tyče. Před domácím gólmanem Krutským vznikaly pouze drobné závary po rohových kopech a jeden hlavičkový pokus Kubelky. 

 

Kombinačních akcí první poločas moc nenabídl, byla to spíše taková nakopávaná na rychlé a důrazné útočníky. Po jednom takovém míči se před Hurtíka natlačil Jakub Korčák, svoji pozici udržel a podél Krutského srovnal - 1:1. Korčák měl ještě jednu podobnou příležitost, když si seběhl na dlouhý balón Rokose, ale Hurtík tentokrát míč vytlačil na rohový kop.

 

Velké emoce vzbudila situace před čtyřicátou minutou. Hosté rozehrávali trestný kop na polovině soupeře, trefili ale najblíže stojícího nučického hráče, který se nerozpakoval a poslal balón dopředu na číhajícího Kubalíka. Možná drobný ofsajd rozhodčí pustili a Kubalík byl v šestnáctce nešetrně zasažen do obličeje. Hlavní rozhodčí nezaváhal a pískal penaltu. Tu sám postižený poslal jen do tyče, ale za následné komentování hlavního sudího byl poslán předčasně do sprch hostující Michal Bubeník.

Šulc pálí ostrými i zblízka

Hosté se logicky do druhého poločasu zatáhli, vepředu číhal osamocený Korčák, který při jednom brejku vysunul do střelecké příležitosti Schánela, ale domácí obrana zablokovala zakončení na roh. 

 

Obléhání žiželické branky ale dlouho nenacházelo gólovou přihrávku. Pouze hlavičku Kočího, kterou bravurně u tyče vytáhl Rokos. Proti výbornému hostujícímu brankářovi se neujaly ani střely Šluce, ani průnik Kubalíka.

 

Až patnáct minut před koncem doběhl Marek Šulc zdánlivě ztracený balón u rohového praporku, prokličkoval s ním až do šestnáctky, kde překvapivou střelou z otočky na zadní tyč nedal Rokosovi šanci - 2:1.

 

Hosté by rádi zvrátili stav a vysunuli dopředu ke Korčákovi ještě Živného, ale tím se otevírala okénka v žiželické obraně. Přihrávku Zápotockého ale Nevšímal napálil až k Jevanům, po přiťuknutí Chromého zase střílel nepřesně Kočí. Definitivní rozhodnutí pak zařídil v posledních minutách Marek Šulc po samostatném průniku - 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Tento zápas hodně bolel, během dvaceti minut byl u našich hráčů čtyřikrát zdravotník. Žiželice dohrávaly všechny míče, někdy až zbytečně. Červenou kartu paradoxně dostal Bubeník za urážku rozhodčího. Druhý poločas jsme přeskupili sestavu a Marek Šulc se posunul do středu zálohy, kde měl dostatek příležitostí ke střelbě. Rozhodl netradičně góly uvnitř pokutového území. Přestože v poslední době nepředvádíme pohledný fotbal, tak díky bojovnosti jsme dokázali dovést k vítězství již třetí utkání v řadě.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: K zápasu jsme dorazili jen s jedenácti hráči. Zápas kluci odmakali. Rozhodující moment utkání byla červená karta, kdy jsme šli do deseti.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Jelínek [-] (65. L. Kulhavý [-] ) , J. Vedral [-] , D. Kočí [-] , M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] - P. Nevšímal [-] , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-] - F. Kubalík [-] - J. Souček [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] , M. Bubeník [-] - A. Schánel [-] , L. Špaček [-] , M. Živný [-] , M. Midloch ml. [-] , D. Mejvald [-] , L. Kubelka [-] , J. Korčák [-] , V. Konhefr [-] , J. Šantrůček [-]

ŽK: 30. J. Korčák , 38. M. Bubeník . ČK: 39. M. Bubeník .
Hráči zápasu: M. Šulc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PIKNER Roman - HOUDEK Petr (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 12:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 16:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 21:00
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 19:49
Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Žíželky bodovaly hned v prvním venkovním utkání, když překvapily Bečváry, ale další zápasy na hřištích soupeře jsou bez bodu. To Nučice doma ještě neztratily, i když minule se trápily.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 14:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 11:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 09:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 08:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 16:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 12:04
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 08:06
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 07:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:21

Tip: výhra domácích