3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kubín poslal utkání do penaltové loterie


Branky


26

Vyrovnaný zápas dospěl k nerozhodnému výsledku až ve třetí minutě nastavení, kdy Jan Kubín poslal svojí trefou zápas do penaltového rozuzlení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra, vyrovnaný stav

Zápasy mezi Bečváry a Jestřabí Lhotou jsou v posledních letech vždy nesmírně vyrovnané. V ročníku okresního přeboru, kdy oba týmy postoupily do krajské soutěže se těsnými výsledky vždy radoval tým na domácím hřišti. V utkáních, která spolu tato mužstva odehrála v loňském roce pod praporkem 1.B třídy byla vždy o gól úspěšnější Jestřábka. I proto se pro Bečváry dal očekávat těžký špíl.

 

Vstup do zápasu měli ale domácí borci lepší. Byli mnohem aktivnější, Lhoťáci vypadali, že jsou ještě v autobuse. Bečváry dobře kombinovaly a vytvářely si určité příležitosti, ale do gólu se podařila dotáhnout až akce z šestadvacáté minuty, na jejímž konci byl Jakub Kšírl - 1:0.

 

Inkasovaný gól Lhotecké probudil a zlepšili se. Tvrdý terén bečvareckého hřiště byl těžký pro kombinaci, ale tři minuty před přestávkou se přes prostor levé spojky podařilo vysunout do té doby nevýrazného Václava Šindeláře, který přesprintoval obránce a z úhlu překonal Hroudu - 1:1

Vyrovnání padlo v poslední vteřině

Druhý poločas začali pro změnu lépe hosté, kteří pokračovali v nastaveném tempu. Bečváry hru postupně vyrovnaly, ale výrazné brankové příležitosti se nerodily. Až patnáct minut před koncem dali domácí šanci hostům. Holub začal diskutovat o ofsajdu a rozhodčí Volenec nařídil nepřímý kop přibližně dvacet metrů od brány domácího gólmana. Jestřábští rozehráli šikovně, Týma míč lehce přistrčil a Martin Mikeš ho poslal do sítě - 1:2.

 

Do té doby vyrovnaná hra se změnila. Bečváry přidaly snad o sto procent a začaly roztáčet obranu hostů. Krásná akce následovala ještě krásnější. Ale zase chybělo to jediné... gól. Rozhodčí nastavil tři minuty a v poslední měly domácí snad poslední šanci. Do šestnáctky hostů přiběhl i gólman Hrouda, vznikl obrovský závar, kdy Bečvarečtí snad třikrát, čtyřikrát pálili míč na branku až Jan Kubín jej trefil tak, že Hron ve snaze míč vykopnout ho poslal do vlastní brány - 2:2.

 

Ihned poté tozhodčí zápas ukončil a šlo se do penalt.

 

 

 

 

 

 

 

Jestřábka se z vyrovnání nevzpamatovala

Vyrovnání v poslední chvíli zanechalo na hráčích hostů znatelné stopy, protože v penaltě uspěl pouze první Klička a ostatní střelci Jestřábky zklamali. Proto druhý bod zůstává v Bečvárech.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Byl to tak trochu infarktový zápas. První poločas jsme byli aktivnější a po krásné rychlé akci jsme šli do vedení. Bohužel jsme inkasovali těsně před koncem první půle kdy soupeř využil rychlý brejk. Po naší nedisciplinovanosti jsme z nařízeného nepřímého kopu inkasovali branku a soupeř se ujal vedení. Snažili jsme dát vyrovnávací gól, ke konci zápasu jsme nakopávali míče před branku soupeře. Z poslední akce, kdy letěl míč před branku hostí, jsme byli dostatečně důrazní a podařilo se nám ze skrumáže protlačit míč do sítě. Myslím, že tato branka se na Jestřábce podepsala a i to byl jeden z důvodů, proč jsme penaltový rozstřel zvládli lépe. Vzhledem k průběhu zápasu, když jsme ještě v 90.minutě prohrávali 1:2, jsou pro nás dva body ziskem.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Byl to vyrovnaný zápas, ale když v devadesáté minutě vedeme, tak už to ztratit nechceme. Bohužel. Rozhodčí všem ukázal, že nastaví tři minuty a snad v poslední vteřině domácí po závaru vyrovnali. Musím ale říct, že po naší vedoucí brance se obrovsky zlepšili a vyrovnání viselo ve vzduchu o mnoho dříve. Je to asi spravedlivé, ale pro nás další ztráta.



Sestavy


SK Bečváry
J. Hrouda [-] - J. Čáslava [-] (66. P. Jahoda [-] ) , O. Holub [-] , J. Uher [-] , M. Slezák [-] - M. Horáček [-] , V. Kšírl [-] , P. Kuba [-] , J. Kšírl [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-] (77. J. Kubín [-] )

TJ Sokol Jestřabí Lhota
P. Jansa [-] - A. Krupka [-] , T. Kubíček [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] (46. J. Věříš [-] ) , L. Týma [-] , V. Šindelář [-] (73. A. Hojda [-] ) , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , J. Hron [-] , M. Skalický [-]

ŽK: 59. M. Horáček , 76. O. Holub - 33. V. Šindelář , 45. M. Skalický .
Hráči zápasu: J. Uher - M. Klička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VOLENEC Tomáš - ŠMEJKAL Pavel (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 11:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 15:32
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Bečváry na Jestřábku neumí zahrát. Ani jeden tým není v žádné oslnivé formě a rozhodne jeden gól.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 10:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 09:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 08:59
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:42
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích