Dobráč neuspěl ani proti Velimi


Branky


10. M. Potůček (p.) - 31. A. Jehlička , 79. D. Kadlec
27

Po týmu Třech Dvor dorazil na hřiště Dobrého Pole celek z Velimi. Stejně jako před týdnem domácí prohráli, ale tentokrát to byl mnohem dramatičtější zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj od vápna k vápnu

Velimský Jirka Fogy Ptáček alias Conte konečně zářil. Mohl postavit silnou sestavu, ve které se objevil jediný hráč  z lavičky áčka, rychlík Honza Kukal. Přiznám, že jsme si jeli pro tři body. ale byli jsme ve svých úvahách opatrní. O domácích šly kladné reference, byli za námi v závěsu na 4.místě a víme, jak náročné byly naše vzájemné zápasy na jejich domácí půdě. Samá pozitiva šla o domácím útočníkovi M. Potůčkovi.

 

 

Naše mladé mužstvo bylo upozorněno, že k tomuto zápasu musí přistoupit jinak než před dvěma týdny v Bečvárech. Kluci si to vzali k srdci. Zápas začal v rychlém tempu, ale potíže dělal nerovný terén a sílící vítr.  Samozřejmě, to vadilo především našemu týmu, které je známo svojí rychlou kombinační hrou. To není výmluva. Často říkají fandové, že je to stejné pro oba týmy. Není to pravda. Ale tom až jindy.

 

 

Hrálo se, lépe, nakopával se míč od vápna k vápnu, bojovalo se muž proti muži a problémem bylo pro obě mužstva zpracování míče, hra po zemi a nepřesné přihrávky. V 10.min. udeřilo. V našem pokutovém území došlo k souboji o míč mezi dvěma hráči. Oba skončili na zemi. Rozhodčí Vnuk toto posoudil jako faul od našeho O. Kosiny. Marcel Potůček penaltu bezpečně proměnil - 1:0.

 

 

Boj pokračoval, fotbalových akcí jsme moc neviděli. Velimští přece jenom přidali na tempu a rychlosti. Ve 31.min. unikl po levé straně D. Kadlec, ve sprintu nacentroval před branku, tam přespurtoval Aleš Jehlička domácí hráče a hlavou neomylně vyrovnal - 1:1. Tempo zvolnilo a poločas se dohrával, nikdo nechtěl dostat branku do šatny.

Dojdou domácím síly?

Dojdou. Na některých hráčích byla vidět únava, ztráceli rychlost a nasazení. Hra pokračovala stejným způsobem jako v prvním poločase. Čekalo se na branku. Domácí se uchylovali k častějším faulům. V 69.min. byl faulován zezadu O. Kosina a musel odstoupit. Na hřiště přišel J. Kasal a zařadil se na pravou zálohu.

 

To musel vymyslet snad jen fotbalový bůh nebo náš Fogy Conte. Jakub byl na hřišti 10 min. a byl u rozhodující akce. V 79.min. bylo vše dokonáno. Na pravé straně poslal aktivní Aleš Jehlička do brejku právě Jakuba Kasala, ten zatáhl míč téměř k brankové lajně a před brankou našel krásnou přihrávkou Dana Kadlece. Ten do prázdné brány zvýšil na 1:2 pro Velim.

 

Pár minut před koncem se objevil sám před brankařem zase D. Kadlec, ale míč dal vedle bližší tyče. Škoda, mohlo být rozhodnuto. To už měli hosté hru ve své moci, ale bylo to jen o branku. Domácí nakopávali míč před branku Velimi, ale tam byl výborný brankař L. Svoboda. V nastaveném čase si vyskočil pro centrovaný míč, byl zbytečně atakován a vznikla mela. Pak rozhodčí utkání ukončil.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: V zápase s Velimí jsme přidali na důrazu, což dělalo hostům problémy. Dostali jsme se i do brzkého vedení, Velim ale dokázala zápas otočit. Bohužel oba góly jsme dostali poté, co zakončující hráči byli neobsazeni na malém vápně. Je to škoda, myslím, že alespoň bod jsme si z tohoto zápasu zasloužili.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Věděli jsme, že Dobré Pole šlape. Naše mladé mužstvo také, ale především doma. Tentokrát byla kvalitní sestava a posílil nás rychlý Kukal. Kdy jindy vyhrát a ukázat, že se s námi musí počítat. Dík klukům. Šli za třemi body a já jim děkuji, že se poprali s nepříznivými podmínkami. Domácím musím poděkovat a pochválit je. Překvapili mě. Mají výborné mužstvo a trenéra. Prostředí nebylo nepřátelské, cítil jsem se u nich dobře. Teď nás čeká nejtěžší soupeř, Tři Dvory. Nebudeme favoriti, ale věřím, že se kluci nedají. Ať vyhraje lepší. Doufám, že se nad hřištěm bude vznášet fair play.



Počet diváků: 22. Rozhodčí: Vnuk Josef - ŠŤASTNÝ Petr (N), NEDBAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 10. 2018 23:19
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 11:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 15:32
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Dobráč hostil v minulém kole první tým tabulky a neuspěl. Šanci na reparát má nyní v boji s druhým týmem okresu. Ale ani tentokrát neuspěje.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 10:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 09:48

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 08:59
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:42
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů