Š. Váňa 49.
P. Chlumský 56. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory se prosadily po přestávce


Branky


49. Š. Váňa , 56. P. Chlumský (p.)
24

Bezbrankový stav vydržel až do pauzy, krátce po ní však domácí Váňa otevřel skóre. Razítko na tři body pak přidal z penalty Chlumský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez gólů

V nedělním slunečném odpoledni zavítali žiželičtí fotbalisté na horkou půdu do Býchor. Žiželičtí v posledním kole dokázali doma přehrát další silný tým, Jestřabí Lhotu a určitě věřili, ža na kvalitní výkon, zvláště ve druhém poločase naváží. Jenže je čekal celek, který v minulém kole rozcupoval tým Kouřimi na jeho hřišti. Diváci se tedy měli na co těšit, jenže první poločas nenabídl žádné fotbalové koření - branky.

 

Zápas začal větší aktivitou domácích, kteří se snažili o kombinační fotbal. Několik šancí měly Býchory, avšak ty zůstaly nevyužity. Na druhé straně dvakrát nebezpečně hrozily Žíželice z rohových kopů. První půle skončila bez branek.

 

Utkání rozhodla první čtvrthodina druhé půle

Druhý poločas začal náporem býchorských fotbalistů, kteří vsítili branku už ve čtvrté minutě druhého dějství. To na dlouhý pas si zaběhl Štěpán Váňa, který překonal hostujícího brankáře tvrdou a umístěnou ranou - 1:0.

 

Po pár minutách se skóre opět měnilo, když pokutový kop proměnil kapitán Petr Chlumský - 2:0. Od té doby se fotbalová kvalita lehce vytratila. Domácí měli však i nadále několik šancí na zvýšení skóre, avšak samostatné nájezdy i pohledné kombinace před prázdnou bránu gólem neskončily. Žíželice si v druhém poločase žádnou šanci nevytvořily.

 

Zálabské derby pro sebe tak podle očekávíní získali borci Býchor, ale brankový rozdíl mohl být mnohem výraznější, kdyby byli domácí hráči přesnější v zakončení. Býchory jsou po tomto kole na čtvrtém místě tabulky a za týden pojedou na další zálabské derby do Krakovan, které jsou v tabulce těsně za nimi. Žiželičtí se budou muset porvat o body v příštím kole, kdy doma přivítají nebezpečné Libodřice, které jsou v tabulce o bod právě před Žiželicemi.

 

Autor reportáže: Ondřej Vaňkát (BCH)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Zápas byl zcela pod naší kontrolou. Hosté sice dvakrát zahrozili ze standardních situací, ale to bylo vše. Dobře jsme se připravili na útočné duo Kubelka – Korčák, kteří byli prakticky ze hry. Vítězství je velmi cenné, zůstáváme v popředí tabulky. Skvělá je také vychytaná nula Herese. Škoda jen, že jsme neproměnili více ze svých šancí, jelikož jsme třikrát běželi sami na brankáře, ale ani jednou neproměnili.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Zápas vyhráli domácí zcela zaslouženě. Branky vstřelili po naši hrubých chybách v obranné fázi. První poločas byl ještě vyrovnaný. Druhý poločas ovládli domácí. A my jen díky Rokosovi obdrželi jen dvě branky.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - A. Vyhnánek [-] , L. Funda [-] (81. M. Škopek [-] ) , P. Kedršt [-] , J. Teplý [-] , Š. Váňa [-] , A. Chvalovský [-] , Z. Jirkovský [-] , P. Chlumský [-] , O. Vaňkát [-] , P. Pěkný [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - M. Midloch ml. [-] , D. Mical [-] , D. Mejvald [-] , L. Kubelka [-] , J. Korčák [-] (57. J. Šantrůček [-] ) , L. Špaček [-] (68. J. Hansl [-] ) , M. Živný [-] , S. Rous [-] , M. Bubeník [-] , V. Konhefr [-] (61. D. Chlupáč [-] )

ŽK: 23. L. Funda , 64. Š. Váňa , 74. P. Chlumský - 55. V. Konhefr .
Hráči zápasu: P. Chlumský , Š. Váňa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - LANGRÁF Tomáš (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Josef Tůma
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Býchory doma ještě neztratily, ale lepší výkony podávají možná na cizím hřišti. Proto mají Žiželičtí šanci, když předvedou stejný výkon jako v minulém kole.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích