Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie odpadla ve druhé půli fyzicky


Branky


24

Pěkná pouťová divácká kulisa viděla zajímavé utkání se šťastným koncem pro domácí borce, kteří po prvních pětačtyřiceti minutách prohrávali. Nakonec dokázali zápas otočit a uhrát tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šok pro domácí už v páté minutě

Kdo by očekával, že Tuklaty přijedou bránit bod, tak se šeredně spletl. Hosté vyrukovali aktivně a odměnou jim byl gól hned v páté minutě zápasu, když míč z rohového kopu se dostal až k Jiřímu Vondráčkovi, který jej poslal za záda Krutského - 0:1.

 

Hosté přece jen trochu více nechávali hrát Nučické, ale neváhali využít každou příležitost k protiútoku. Bylo vidět, že si vzali k srdci slova zkušených po minulém utkání a rvali se o každý míč. Obzvlášť Vondráček na hrotu spolu s Kotalou dělali domácím starosti.

 

Po půlhodině hry se domácím podařilo srovnat krok, když spoustu prostoru dostal uprostřed hřiště Tomáš Vlasák, nikým neatakován se dostal až před šestnáctku, kde si narazil s Novákem a podél Pazdery vyrovnal - 1:1.

 

Remízový stav ale netrval dlouho. Kotala potáhl míč po levé straně, podél velkého čtverce jej poslal na Vébra. Jeho přihrávku sťuknul Vondráček do strany na nabíhajícího Jiřího Vyhnala, který poslal míč přesně k zadní tyči - 1:2. Domácí reklamovali ofsajd, ale gól platil.

 

Vzápětí mohl srovnat Hurtík, jehož střela olízla břevno. Do přestávky měly oba týmy další šance. Kotalu při průniku v souboji vychytal Krutský, hlavička Bílého byla slabá a domácí gólman byl na místě. Na druhé straně ránu Kočího kryl Pazdera.

Hráčům Čechie došly síly

Do druhé části zápasu vstoupili domácí jako vyměnění. Byli plní pohybu a hosté často nestíhali. Po sérii standardních situací bylo vyrovnáno. Nejprve po rohovém kopu hlavičkoval na první tyči důrazně Novák, ale míč minul o kousek šibenici. Tlak na hostující bránu gradoval. Po další standardní situaci vznikl závar před Pazderovou bránou a následný přetažený roh si přesně našel zabíhající Filip Kubalík a z voleje srovnal - 2:2.

 

Hosté už se často do blízkosti nučické brány nedostávali, zvlaště po vystřídání Vondráčka ofenzívní aktivita opadla. Při jednom z tuklatských pokusů o útok byli o míč obráni. Ten putoval rychle na pravou stranu na Šulce, který se kličkou zbavil Jambora, poslal prudkou křižnou přihrávku přes celé vápno na Jakuba Nováka a ten měl snadnou úlohu - 3:2. Tentokrát reklamovali ofsajdové postavení hosté, ale také nebyli úspěšní.

 

Krásný fotbalový moment předvedl Kubalík. Dlouhý nákop Krutského si stáhl v plném běhu na špičku a druhým dotykem pálil. Jen těsně vedle tyče.

 

Hosté pustili do hry další čerstvé hráče, ale s výsledkem se už nic udělat nepodařilo. Domácí se už také nikam nehnali a byli rádi za otočený stav.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Jediné s čím jsme spokojeni, jsou tři body. Nebyl to lehký zápas a čekali jsme trochu jiný průběh. Už v 5.minutě skóroval po rohu nikým nehlídaný Vondráček. Srovnali jsme, gól nás uklidnil a říkali jsme si, že teď už to konečně půjde, protože soupeř pouze bránil a do útočení se prakticky nepouštěl. O to více mrzela druhá branka, které předcházelo Vyhnalovo postavení v ofsajdové pozici. Druhý poločas byl již v naší režii a skóre jsme otočili. I u naší třetí branky se nejspíš jednalo o ofsajd, ale stejně jako v prvním poločase na druhé straně, byla branka uznána. Místo pojišťovací branky jsme zápas spíše dohrávali, ale soupeře jsme do ničeho nepustili a zaslouženě vyhráli.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hráč: Do utkání v Nučicích jsme nenastupovali v ideálním rozpoložení, stále bez hlavních opor a i proto jsme zvolili defenzivnější taktiku se třemi stopery. První poločas nám ještě vyšel, kdy jsme se dokázali prosazovat s brejků, vstřelili jsme dvě branky. Ještě mezitím domácí stihli srovnat na 1:1, kdy jsme zaspali a nezachytili kombinaci domácích. Druhý poločas byl z naší strany špatný, ani nevím co nám chybělo nejvíce, jestli důraz, fyzické síly nebo klid na kopačkách, ale v podstatě každý míč jsme ztratili a veškeré souboje jsme prohrávali. Bohužel neměl den ani brankář Pazdera a domácí dokázali náš špatný výkon v druhém poločase potrestat a zaslouženě vyhráli 3:2. Nám kromě důslednosti a možná i fyzičky chybí základní fotbalové věci, které dělají fotbal snadnějším, chybí nám tvář, snaha hrát, poziční hra je naprosto otřesná. Ale i přesto jsem viděl zlepšení oproti bídnému výkonu z minulého týdne. Teď nás čeká další zápas venku, asi nikdo nečeká, že bychom z Třech Dvorů přivezli body. Budeme ale bojovat o co nejlepší výsledek a pak nás bude čekat velmi důležité domácí utkání, osobně bych příští týden hlavně pošetřil a zmobilizoval síly právě na domácí utkání, které je pro nás hodně důležité.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - D. Kočí [-] (90. J. Souček [-] ) , M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] , J. Vedral [-] - M. Chromý [-] , P. Zápotocký [-] , L. Kulhavý [-] (46. J. Jelínek [-] ) , T. Vlasák [-] - J. Novák [-] , F. Kubalík [-] -

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - J. Vondráček [-] (56. M. Pytloun [-] ) , M. Kotala [-] , P. Jambor [-] , J. Vébr [-] , K. Sládek [-] (77. D. Matthey [-] ) , J. Vyhnal [-] , L. Werbynský [-] , R. Nešpor [-] , D. Bílý [-] , D. Bazal [-] (67. M. Kassa [-] )

ŽK: 64. D. Kočí , 88. J. Novák - 13. R. Nešpor , 78. D. Bílý .
Hráči zápasu: K. Hurtík , P. Zápotocký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mansour Jakub - KOČÍ Miroslav (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Josef Tůma
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Nučice se po dvou týdnech představí zase na svém hřišti a dosavadní dva zápasy zvládly vzadu s nulou. Čechii se zatím nedaří, ale někde se čapnout musí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích