5:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velimští rozhodli krátce po přestávce


Branky


44. M. Hrabal , 47. J. Jelínek , 52. D. Kadlec , 53. M. Kosina (p.) , 69. J. Kasal - 89. J. Pokorný
24

Hosté dlouho odolávali a ani gól do šatny je nemusel rozhodit. Ale stalo se, navíc přišlo zranění a bez náhradníků dohrávala Tuchoraz jen v deseti. Po pauze inkasovali rychle další góly a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. V závěru se Tuchoraz dočkala alespoň čestného úspěchu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lavička Tuchorazi zela prázdnotou

Tuchorazský fotbal zřejmě prochází nějakou krizí. Ale jedenáct borců se semklo a na vlastní polovině nedávali domácím moc prostoru. Domácí měli mírnou převahu, hosté bránili na vlastní polovině. Tutové šance nepřicházely. Většina akcí končila před pokutovým územím, několik na hlavách obránců a v rukách kvalitních brankařů.

 

Za zmínku stojí 22. minuta. Domácí Jirka Nedbal pronikl do pokutového území, kolmo na levou tyč branky, ale jeho střela trefila spojnici tyče a břevna. „Jirka ještě není Messi.!“ Už to vypadalo na bezbrankový poločas.

 

Ale ve 44.min. Jirka Nedbal zahrával z pravé strany rohový kop. Míč posadil přímo na hlavu Markovi Hrabalovi a ten hlavou poprvé změnil skóre - 1:0. Za minutu ukončil hlavní arbitr, Vilém Löwe, poločas. 

Domácí nebrali nic jiného než tři body

Hosté měli smůlu. Zranil se jim hráč a museli do deseti. Tři body se staly snem a naše mužstvo stupňovalo tlak.

 

Ve 47. minutě si náš levý obránce Jirka Jelínek vzpomněl, že už není na dovolené. Podnikl sólo, pronikl zleva do velkého vápna soupeře, míč si připravil na pravačku a k bližší tyči vsítil branku - 2:0.

 

Už po pěti minutách to bylo 3:0 po domácí. Honza Zajíc pronikl zleva do pokutového území, protáhl se víc vpravo a před prázdnou brankou našel našeho nejlepšího střelce Dana Kadlece. Ten míč poslal do prázdné branky.

 

Za chvíli se skóre opět měnilo. Ve vápně soupeře se zjevil Jirka Jelínek, vystřelil, ale hostující hráč zahrál rukou. Kopala se penalta. Máme hodně kvalitních exekutorů penalt, ale 100% je Maruna. Zkrátka, Marek Kosina si postavil míč na magický penaltový puntík a nekompromisně poslal míč vpravo do horního růžku branky - 4:0.

 

Trenér Jirka Ptáček postupně vystřídal všechny náhradníky. V 69. minutě se jeden z nich, Jakub Kasal, dostal až na roh malého vápna. Z malého úhlu, přes celou branku, obstřelil brankáře a vstřelil naši pátou branku - 5:0. Minutu před koncem hostující Jakub Pokorný vystihl nepozornost domácího brankáře, který byl mimo branku a z velké dálky upravil na konečných 5:1 pro Velim B.

 

Druhý poločas ovlivnilo zranění hostujícího hráče a tím hra v deseti. Proti tak silnému soupeři neměli hosté šanci. Vše proběhlo v klidu, bez nežádoucích emocí. Utkání řídil v klidu a kvalitně rozhodčí pan Löwe Vilém.

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Jen krátce. Je mi smutno, že řada oddílů má problémy, dokonce končí. Proto přeji hráčům z Tuchoraze, ať překonají problémy, ať se jim daří. U nás snad zase tolik problémů není. Výborné béčko a bezva dorost. Je radost se koukat na naše dorostence jak přehrávají mužstva z měst. Samozřejmě i tady se najdou chyby, ale chce to je vidět a postupně odstraňovat. Problémem je asi áčko. Ale tady bez komentáře. Tomu nerozumím.

FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Soupeř měl od začátku více ze hry, ale my jsme hráli zodpovědně odzadu a nedali mu tolik prostoru, kolik by k zakončení potřeboval. A když, tak ztroskotal na výborně lapajícím Jakubu Hrdinkovi, který měl cca do 40. minuty zamčeno. Bohužel, asi deset minut do konce prvního poločasu, kdy jsme se začali směrem dopředu herně zvedat, se nám nešťastně zranil Paja Topol. Vzhledem k nedostatku hráčů jsme od této doby hráli v deseti, čemuž odpovídá i výsledek. Ale i přesto dokázal Jakub Pokorný z půlky nachytat nepozorného gólmana Velimi. Soupeř byl lepší, ale i přesto chci klukům poděkovat, že utkání nevypustili.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - J. Jelínek [-] , M. Kosina [-] (63. J. Slavík [-] ) , M. Hrabal [-] , J. Vlk [-] - J. Nedbal [-] (72. D. Pych [-] ) , A. Jehlička [-] , O. Kosina [-] , J. Zajíc [-] (60. J. Kasal [-] ) - D. Kadlec [-] (76. M. Horník [-] ) , M. Kyncl [-] (76. J. Klingr [-] )

FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - T. Novák [-] , M. Bláha [-] , J. Mučka [-] , J. Moravec [-] , T. Bílek [-] , J. Pokorný [-] , J. Veselý [-] , V. Houžvička [-] , P. Topol [-] , M. Vosecký [-]

ŽK: 87. J. Jelínek - 31. J. Moravec , 37. M. Bláha , 88. T. Novák .
Hráči zápasu: A. Jehlička , M. Hrabal , J. Jelínek - J. Hrdinka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LÖWE Vilém - KUBELKA Petr (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Josef Tůma
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Otázka možná může znít, kolik gólů si hosté odvezou... Ale pozor! Když dá Tuchoraz na hřiště solidní sestavu, tak bude vzdorovat. A také záleží, v jaké sestavě nastoupí domácí Velim.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích