Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na penalty vyhráli hosté 1:3


Branky


24

Domácí v zápase sice brzy prohrávali, ale pokud to bylo jen o gól, tak bojovali o výsledek. V závěru první půle ale hosté přidali další branky a definitivně zlomili odpor soupeře. V zápase se kopaly celkem čtyři penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoráci chtěli opět brzy rozhodnout

Na hřišti třetího týmu přeboru se představily dosud stoprocentní Tři Dvory. A jak jsou zvyklí, hned od začátku chtěli rozhodnout. První krok udělali hned v páté minutě, kdy se po standardní situaci prosadil Dan Stojka a otevřel účet zápasu - 0:1

 

Domácí se ale prvním gólem nenechali rozhodit a důrazně bojovali s fotbalovějším soupeřem. A šance se střídaly na obou stranách. Po pravé straně pronikl domácí kapitán Jícha, míč před brankou střílel Královský, ale rána byla zblokována. Odražený míč se dostal k Žirovnickému, ale ten svůj průnik nedokázal zakončit. Pěknou akci předvedl i Špička, ale ten svojí střelu namířil jen do boční sítě.

 

Na druhé straně se po brankové lajně uvolnil Slezák a střela Suchánka byla zastavena domácími obránci. Sám před Neveselým se zjevil po průnikovce Malý, ale gólman Dobráče míč nohou vykopl. A tlak hostů stále narůstal. Po kombinaci středem zakončoval Suchánek, který tentokrát nastoupil na hrotu, mimo. Hlavičku Kalivody vytáhl skvělým zákrokem Neveselý.

 

Zajímavá situace nastala po odmávaném ofsajdu, na který ale hlavní rozhodčí Netáhlík nereflektoval, nachal pokračovat ve hře, ale Třídvoráci míč sportovně odevzdali soupeři. 

 

Mezi třicátou a čtyřicátou minutou přidali hosté další tři góly. Jmenovitě František Suchánek docílil hattricku za sedm minut. Nejprve hledal Kmoch v šestnáctce nejlepší střeleckou pozici až našel Suchánka, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:2. Po přistrčení Raka ve velkém čtverci proměnil první penaltu opět Suchánek - 0:3. Ten, jako přes kopírák, proměnil i další penaltu po faulu Štefančíka na pronikajícího Slezáka - 0:4. A ještě jednu penaltu měli hosté k dispozici - po dalším souboji odpískal rozhodčí Netáhlík třetí penaltu, kterou tentokrát Suchánek zahodil.

Dobráč se dočkal alespoň čestného úspěchu

Ve druhém dějství hosté zvolnili, ale domácí do šancí nepouštěli. Naopak to byli zase Třídvoráci, kteří navýšili. Po rohu hlavičkoval osamocený Jan Malý přesně - 0:5. O pár minutek později vytáhl domácí brankář další fantastický zákrok proti zakončení hlavou.

 

V závěru měli možnost domácí výsledek zkorigovat. Nejprve Potůček nevyzrál z pokutového kopu na Černého a dvě minuty před koncem dostal míč do uličky Tomáš Jícha a na první tyč vstřelil čestný úspěch - 1:5.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Chtěli jsme se vyvarovat individuálních chyb a zápas dobře začít, ani jedno se nám, bohužel, nepovedlo. Tři Dvory byly daleko fotbalovější, my jsme jim ale zápas velmi usnadnili svým nedůrazem a nezodpovědností a s tím se zápas v okresu hrát nedá.

TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Od začátku zápasu jsme udávali tempo hry. Soupeře jsme drželi na vlastní polovině a již v páté minutě jsme šli do vedení. Při chuti byl i stoper Suchánek, kterého jsem pro tento zápas postavil na neobvyklé místo útočníka, a zaznamenal hattrick. Druhá půle již nebyla podle mých představ, špatně jsme kombinovali, spousta nepřesností, hra se vyrovnala a soupeř začal být aktivnější. Ale padly další dvě branky a čtyřgólový rozdíl jsme udrželi. Na druhé půli bylo pozitivní jen to, že se nám po delší odmlce vrátili uzdraveni Míra Muller a David Brunclík…



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] (61. T. Kušta [-] ) , T. Jícha [-] - D. Špička [-] , F. Krejčí [-] (69. D. Švrčula [-] ) , P. Královský [-] (66. O. Forman [-] ) , A. Vosecký [-] , J. Žirovnický [-] (82. J. Ojukwu [-] ) - M. Potůček [-] -

TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - J. Biško [-] , M. Linhart [-] , F. Suchánek [-] (68. M. Müller [-] ) , L. Slezák [-] , D. Stojka [-] , V. Novák [-] , L. Kmoch [-] (46. D. Brunclík [-] ) , L. Kalivoda [-] , J. Malý [-] , J. Rak [-]

Hráči zápasu: L. Kmoch , F. Suchánek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - ŠŤASTNÝ Petr (N), LINHART Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Josef Tůma
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Zápas třetího, který hostí první tým tabulky. Tahák kola! Bude Dobráč první, kdo Tři Dvory dokáže porazit? Nebo Dvory projedou okres jako nůž máslem?

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů