1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 14:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry se protrápily ke třem bodům


Branky


24

Ve vyrovnaném prvním poločase se dostali hosté do vedení, které nyvýšili krátce po přestávce. Ale Českobrodští přidali, snížili a do konce zápasu bojovali alespoň o bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočnou aktivitu domácích zmrazil Petr Kuba

Bečváry přijely na hřiště do Kounic, kde hraje své mistrovské zápasy "C" rezerva Českého Brodu v silné sestavě a byly v utkání favoritem. Ale úvod utkání patřil překvapivě domácím borcům. Byli častěji u míče a tlačili se do šancí. Jenže žádná z nich nebyla příliš nebezpečná a Stoupa si s nimi bez potíží poradil.

 

Až přišla jedenáctá minuta. Rychlý protiútok na jehož konci byl Petr Kuba a poslal míč za záda Sahuly - 0:1. Od tohoto okamžiku byla hra vyrovnaná, ale příliš dramatických situací nepřinesla.

Českobrodští zdramatizovali závěr

Pár minut po změně stran navýšil skóre povedenou střelou Petr Jahoda - 0:2. V tomto případě může domácí gólman částečně zpytovat svědomí, ale rána byla opravdu podařená.

 

Jenže zatlouct pomyslný hřebíček do rakve se hostům nedařilo a Českobrodští zvyšovali aktivitu. Velice dobře si vedl Miňovský, kterého hosté těžko stíhali. Domácí vykřesali i naději. Při dlouhém nákopu vystavovali hosté domácí hráče do ofsajdu, ale Slezák se zapomněl vzadu. Na dlouhý balón vyběhl za šestnáctku Stoupa, míč ovšem nezasáhl dobře a domácí jej o něj obrali. Následovala přihrávka na Miroslava Kozlíčka a ten míč uklidil do prázdné brány - 1:2. Jednalo se sice o evidentní ofsajd, protože za míčem byl v době přihrávky už jen jeden hráč soupeře (gólman byl až za šestnáctkou), ale rozhodčí nediskutoval.

 

Tento gól domácí nakopl a posílali do šestnáctky Bečvár další míče. S dalším dlouhým balónem si Stoupa ale už poradil výtečně. Rychle rozehrál na Slezáka, který postupoval na bránu, nevěděl co s míčem, tak vystřelil. Neslanou, nemastnou střelu Sahula vyrazil jen na roh a po něm zakončoval do sítě Vanta, jenže z ofsajdové pozice. Hostům nevyšel ani chytrý pokus Horáčka o přehození vytaženého gólmana.

 

Domácí mohli v posledních minutách ještě minimálně vyrovnat. Centr z trestného kopu téměř u rohového praporku vytáhl Stoupa na roh. A v poslední minutě faulovali hosté pronikajícího Miňovského, trestný kop Margoliuse vytlačil bečvarecký brankář na břevno. Odražený míč si před Stoupou připravoval Šmejkal, ale brankář hostů mu balón včas sebral z kopačky.

 

Hosté tak ubránili v závěru jednobrankovou výhru za tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: I když jsme ve venkovním zápase zvítězili, nemůžeme být s předvedenou hrou vůbec spokojeni. Chtěli jsme navázat na dobrý výkon z minulého týdne, ale to se nám bohužel nepodařilo. Ve hře byla sousta nepřesností a nevynucených chyb, které hráče stojí plno sil. Ani přístup k zápasu nebyl dle mého názoru stoprocentní. V některých situacích jsme hráli na příliš velké riziko, zbytečné ztráty míče v okolí naší branky jsou vždy nebezpečné, a to se nám bohužel stávalo. Ani hráči nebyli se svými výkon spokojeni, a to je dobře. Horší by bylo, kdybych chyby viděl jen já z lavičky a hráči si mysleli, že hráli dobře. Pokud máme stejný názor, chyby a nedostatky se pak odstraňují mnohem lépe. A já věřím, že jsme se poučili, a že příští zápas bude o mnoho lepší.



Sestavy


SK Český Brod C
M. Sahula [-] - P. Pazderec [-] (65. D. Rozumný [-] ) , M. Kratochvíl [-] (46. M. Kozlíček [-] ) , V. Dušek [-] , M. Bázlík [-] , R. Margolius [-] , T. Miňovský [-] , J. Černý [-] , J. Svoboda [-] , M. Šmejkal [-] , M. Šmejkal [-]

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - O. Holub [-] , M. Slezák [-] , J. Uher [-] - J. Čáslava [-] (52. J. Kšírl [-] ) , P. Kuba [-] , V. Kšírl [-] (68. J. Kubín [-] ) , M. Černý [-] (88. V. Šmejkal [-] ) - M. Horáček [-] , P. Jahoda [-] (81. J. Brunclík [-] ) , J. Vanta [-]

ŽK: 24. J. Černý , 43. P. Pazderec , 63. M. Šmejkal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - MRÁZEK Michal (N), DĚDEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Josef Tůma
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Brod se prezentuje solidní hrou, ale zatím tomu příliš neodpovídají výsledky. Bečváry mají hodně pozvolný rozjezd a překvapivě mají jen o dva body víc než jejich soupeř. Možná hosty nakopla minulá výhra s Velimí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů